4 days. 4/4-12


Åh, vill vara brun igen..
Får nog ta tag i detta snart, kan inte fortsätta vandra runt som ett lik med 2 cm råttfärgad uttväxt.
Och nu måste jag sova, för imorgon är det jobb som gäller. yesyes.
godnatt.

Heey

Kom precis hem från stan, blev knäpp av alla samtal hit och dit och uttråkighet som jag alltid blir "drabbad" av när jag är ledig. Så jag åkte sleten in till stan för att prata lite med min chef, och jag  tvilar på om det finns bättre chef än han. Han är nog den bästa chefen jag kommer stöta på under mina år. Men ja iaf, jag åkte in för att prata med han, för han har nämligen fixat ett nytt jobb åt mig, på en annan resturang. För mina senaste veckor har jag inte trivts särkilt bra där jag jobbar nu, varför behöver jag inte gå in på, många anledningar faktiskt, men den största är nog att jag inte pallar stressen längre, jag jobbar så pass många timmar och många dagar att min kropp orkar inte mer. Och det hade han märkt av och som sagt han är verkligen en grymt bra chef. Så han har nu fixat så jag får börja på en annan avdelning (restaurang), och det är den avdelningen där jag faktiskt från början ville jobba, och alltid tyckt verkat kul att jobba på, och härliga människor som jobbar där. Plus att det inte är alls lika stressigt där..det kommer bli det skönaste. Så det kommer bli riktigt kul, ser jag framemot.
Efter jag varit inom där en snabbis så blev det stan en snabbis för handla lite mat och hårfärg.
Det regnade, så hade ingen större lust att gå runt i affärer så blev hem och laga middag ist, vilket blev thai wook med ris. Och nu sitter jag och kollar på tv med en liten påse ostbågar & redbull och bara njuter av min lediga fredagskväll.
Och lovade ju att skriva om vad jag gjorde på victoria kliniken igår, jag var som sagt där på konsultation, och det gick bättre än förväntat. Jag fick tid för operation redan nu på måndag, och jag blev så glad och hysterisk över detta att jag såg förbi priset i just den stund. Jag fick alla papper, tvål osv för att göra mig redo för operation, även skrev på papperna. Men när jag kom hem och verkligen började tänka på summan, blev det klarare för mig vad detta innebär, och att det är fruktansvärt mycket pengar och om jag gör detta kommer det ändra en hel del i min framtid och är jag verkligen redo för det? Nej. Jag har ju trots allt mer än en dröm.
Så jag ändrade min tid idag till onsdag, men kommer avboka den på måndag.
Jag vill verkligen göra detta, det har jag velat sedan jag var 16 år. Men jag kan hitta en bra läkare, som tar halva priset och som säkerligen gör det lika bra som denna läkare, som förvisso är stockholms bästa kirug och darav tar rätt mycket mer betalt. Jag är helt enkelt inte beredd att betala 120.000 kr för en operation som jag från början varit beredd att betala runt 70.000, kortfattat.
Så det var det jag gjorde där, meningen var att jag skulle opera mig. Men nu blir det inte så,blir hos en annan klinik ist.
Så jo nu börjar saker och ting reda ut sig, och det känns så bra.
Det var allt om min dag, nu ska jag invänta big brother och sedan efter det sova för imorgon blir det jobb!
Puss ♥


Fake it until you make it

Gukbfdulvgu..!!
Åh vilken dag. Jag är överlycklig samtidigt som jag är väldigt splittrad. Jag var på Victoria kliniken idag..vad jag gjorde där berättar jag mer om imorgon. Godnatt..


02.53

Det suger att inte kunna somna när man verkligen vill och behöver. Jag Skulle aldrig vilat den där timmen på dagen..Lätt att vara efter klok.
Så mina 3 senaste timmar har jag kollat igenom massa sidor på internet, fått massa inspektion och tips på sommar outfits. Så sjukt taggad på sommar nu, få shoppa loss på klänningar,skor, smycken osv! har redan börjat klicka hem en hel del..men håller igen lite, för tror att det kommer komma in mycket snyggt snart. Jag är så snabb i att ändra mig i vad jag tycker om, så ofta tycker jag bara något är snyggt i nån vecka, sedan byter jag stil.. Sjukt jobbigt det där.
Nu blir det att försöka få lite sömn innan jobb! Så godnatt..


Jävla skit.

Har nyss tryckt i mig en halv ben&jerry's , så om tjugo min ska jag ut och springa väck dem kalorierna. Så är tanken, men ligger så skönt här i soffan så får se om jag orkar röra på mig härifrån.
Dagens lunch blev iaf kalori snåla köttbullar med potatis mos och sås! Även dem var kalori snåla, men värst gott var det inte.. Nästintill äckligt faktiskt.
Hoppas ni alla får en bra kväll!


två hjärtan som slår i ett

vet inte hur jag ska börja med detta inlägg, kanske med en ursäkt för jag bloggat så dåligt?
Men samtidigt har jag ju skrivit innan att bloggen är lite utan för just nu och kommer endast skriva när tid och lust finns. Det kommer bli bättring snart, ska även byta blogg sida snart, tycker blogg.se suger. Men det ska jag ta tag i när det finns tid att uppdatera varje dag.
Ikväll är iaf en dag då jag har tid för lite bloggning..
Idag har varit en förjävla bra dag helt enkelt!
Den började härligt med en låååång sovmorgon med åsa, sedan in till stan i det fina vädret för att möta upp bästa felicia, som jag inte träffat på år och dar, så vi alla tre vandrade runt i stan lite..när vi hade tröttnat på att trängas med alla galna männiksor ute i stan så åkte jag och felicia hem till mig, lagade tacos, massa gossip och åt såklart ben&&jerry's, så good! är beroende av den..icke bra! Och påtal om beroende, har varit rökfri nu i 1,5 månad, måste få säga att jag är grym! Jag är stolt, faktiskt.
Och även träningen är igång, efter felicia åkte hem så blev det på med träningskläderna för en lååång spring runda, och denna gång spran jag heeela rundn utan ett enda stop, jag är chockad! innan orkade jag inte ens springa 10 meter utan att jag var tyvungen och stanna av andnings problem och håll.. nu springer jag 2 km utan att ens stanna. Sedan blev det som vanligt springa upp&ner i en lång trappa 20 ggr, sen hem och göra 10 armhövningar + 50 sitsup. Så ser mitt "tränings" schema ut varje dag. Och snart hoppas jag på resultat, och såklart hoppas jag på att motivationen håller i sig så att det blir ett bra resultat. Men det är jobbigt att hålla igång med så mycket jobb, finns ju noll energi kvar. Men jag är en kämpe när det handlar om något jag verkligen vill,då kan jag nästan få grisar till att flyga! ;)

Och om något annat, idag fick jag veta vad jag får tillbaka från skatten, och jo jag anade att jag skulle få en slant tillbaka med tanke på vad jag fått tillbaka alla andra år, vilket varit stora summor..men ville inte tro för mycket om denna gång, för att inte bli besviken. Och besviken det vill jag lova att jag inte blev, snarare tvärtom. Mer än 16tusen ploppar in på kontot i juni månad från skatten..så sjukt! Men såklart helt underbar nyhet!
Så det lönar sig i slut ändan med att jobba arslet av sig.
Det var nog allt om denna dag.
Och sen sist jag skrev har det inte hänt så mycket, hittade sista minuten biljett till alanya för 600 spän, 7 dagar. Blev sjukligt sugen på att bara dra, skulle varit så skönt. Jag saknar alanya riktigt mycket nu, människorna, värmen, party kvällarna, maten, vakterna, saknar helt enkelt livet man levde där nere.
Som jag skrev innan jag åkte hem därifrån sist, så hade jag känslan av att aldrig mer vilja åka ner igen. Men såklart visste jag att den känslan skulle ändras med tiden. En gång i alanya, alltid i alanya. Men en lagom dos räcker, för sen tröttnar man. Människorna där nere är speciella på sitt sätt, på gott & ont.
Nehe nu blev detta en långt inlägg, tror inte ens ni orkade läsa allt detta. Men iaf nu är det sängen som gäller, för imorgon ska jag upp i tid och träna, sedan mot jobbet! Har även räknat ut att jag i slutet av denna månad jobbat över ca52 timmar mer än mitt gamla schema. Jag ska bada i nästkommande lön.
Godnatt finisar! ♥

p.s glöm nu inte ställa om klockan inatt till sommar tid :)

Just nu


A angel without wings

Heeeybäääj!
Då var det ett tag sen sist.. Som jag skrev så är det inte mycket fritid i mitt liv inte, och så rullar det på. Har 6 dagar kvar innan jag får ledigt, det känns inte mer än okey. Cash är ju inget man tackar nej till..
Har hunnit bli sjuk och frisk sen jag skrev sist,så nu återstå det och se hur länge jag lyckas vara frisk denna gången.
Jag har mer eller mindre gått i ide när det gäller utseende, har inte klippt/färgat håret, solat, sminkat mig (mycket) på månader och det känns konstigt. Gå från fix varje dag, till att knappt orka ta på lite mascara. Men orkar inte bry mig, vintern är så dyster och tråkig. Ett plus är att det känns som våren är på väg, det blir man lite piggare och gladare av. Synd bara att man spendera sina dagar inne på en flottig och varm restaurang!
Har väl inte hänt något direkt intressant sen sist mer än lite hemliga projekt som jag har på g , men dem kan jag tyvärr inte avslöja.
Nu kallar sängen, så godnatt :)


Never give up a dream

Jgdrjcddlnvtj!!! Åh herre Jesus vad lycklig jag är right now!
Jag fick precis ett samtal och det har gjort min dag..efter all motgång igår så verkar det nu vända till lite tur och lycka! Önskar jag kunde dela med mig av min glädje till er. Men kan inte gå ut med det riktigt ännu! Nu blir det jobb för min del så ni får ha en bra dag allesammans. Puss


Every time you've made me smile

Denna dag/kväll blir då inte bättre. Men kan och andra sidan inte bli sämre nu heller. För det är bara 20 min kvar, sen är det en ny dag, ny energi och nya tag.
Och nu får det bli lite sömn på detta. Godnatt!
P.s måste bara tillägga, vilken jävla idiot Sipan i bb är alltså, han borde bli utskickad från huset och bli instängd i ett Sophus i 100dagar ist.


Kör denna dagen långt upp i...

Tjhaaa..kan börja med redan nu att be om ursäkt för mitt kommande bittra inlägg.
Men rent ut sagt vilken jääävla PISSDAG.
Min dag började faktiskt bra, med storstädning av lägenheten och en fin morgon promenad i solen.
Och efter det åkte jag till kliniken för konsultation, och jag som drömt om detta i 6 år nu och verkligen trott och planerat efter att kunna göra denna operation i mars för det var vad min första läkare sa till mig.
Men så kommer jag dit, och vi pratade igenomallt, tog bilder osv. För det första var min kirug inte positiv till att göra båda mina ingrepp samtidgt utan vill göra det i 2 omgångar..och det innebär att den första operationen måste läka helt innan jag kan göra den andra. Och det var inte vad jag tänkt mig, jag vill göra båda samtidigt, men för min säkerhet och för bästa resultat så är det bäst och göra så..så redan där blev jag besviken. Men klart att tiden är ingetting, resultatet och min säkerhet är så mycket viktigare. Men det känns ju för jävla surt, och ni som känner mig vet hur jag är, har jag bestämt mig för något är ja envis och vill göra det pangbom. Jag kan såklart fortfarande göra båda ingreppen samtidigt, men riskerna ökar, och läketiden ökar..
Men det som gjorde hela min dag till ett helvete var att dem inte har en tid försen i Maj, och det betyder att jag inte kan göra operationen nu alls, för i maj sticker jag. Och det hinner inte läka, måste vara hemma i ca 2 månader innan jag kan åka iväg. Så jag blev riktigt besviken av dagens info..
Men såklart finns det ett litet hopp kvar. Ska ringa dit imorgon och försöka få tid hos en annan kirug tidigare, och om det inte finns ska jag ställa mig i vänte tid och hoppas på att jag får en tid innan slutet av april..då kan jag iaf göra första ingreppet, och det skulle iaf kännas helt okey.
För vågar inte riskera att något händer med min kropp( det kan såklart hända något endå, men risken ökar om jag gör båda samtidigt och vill inte öka risken mer än vad det redan är..), eller pengar. det är trotts allt 100.000 :- det snackas om. och då vill man bli nöjd, inte stressa iväg och riskera átt bli missnöjd. Det är något jag ska leva med i hela mitt liv.
Så denna kväll har jag unnat mig själv en massa deppsnacks..massa chocklad mums.
Och har även kollat runt lite på lägenheter..ska ju förhoppningsvis köpa min egna lägenhet här i huvudstaden till vintern..det ser jag stort framemot. Att ha en egen lägehet i stockholm, hur nice låter inte det liksom? Men det är några månader kvar så lite tidigt att börja kolla redan.. 


Nu är det Big brother time. Hörs mer en annan dag. Puss ♥ 

Work!

Underbart väder,började min morgon med min 2km runda och nu är det frukost på jobbet som gäller innan jag kör igång mitt 10 timmars pass! Puss


lets do something crazy

heeeyohhå!
Ni får tacka min kära granne för detta inlägg, för det är ENDAST för att hon/han/den/dem spelar så förbannat hög musik så jag gett upp hoppet om att kunna somna,darav detta inlägg.
Jag har dessvärre inte tid för att uppdatera allt för ofta just nu.
Mina dagar är fullproppade, ja tror det eller ej, men är det inte jobb så är det något annat. Fullspäckat schema. Dock består det dära schemat mest av jobb..
Och idag var min lediga dag, så jag och åsa tog oss en shopping tur på skärholmen, där hittade vi faktiskt ingetting så det enda som fick följa med hem var 3 st tandkräm. alltid något.
Direkt när jag kom hem blev det på med träningskläder och ut och springa 3km, och när jag var halvvägs började det pissregna och det blev nästintill storm, ja fyfan det var inget kul.
Men det kändes bra att få det gjort..sedan kollade jag för första gången på melodifestivalen, inte hört låtarna innan men tyckte nog att rätt låt vann endå. Bra var den iaf.
Efter det blev det ett "dans pass" som jag då kallar det, ja sätter på sommar låtar och shakar loss till här hemma, och jo det bränner nog en hel del kalorier, för fan vad kul det är och svettas gör jag..är liite galen när jag är själv hemma ;)
Imorgon är det jobb som gäller till 20.30 och efter det blir det träning. Sen är det bara att invänta måndag eftermiddag, för då blir det handelsbanken och föra över mina pengar till mittt konto så jag kan ta ut dem, sedan blir det vidare till akademiklinken med Camilla för min sista konsultation med Mats, för att bestämma datum osv.
Spännande men också nervöst. 
Känner inte att jag fick ut något intressant av detta inlägg men nu har iaf grannen sänkt musiken så jag förhoppningsvis kan somna..och orka upp till jobbet imorgon. 
Så godnatt, höörs när jag har mer tid. Puss ♥

 

Ta dina misstag som dina lärdomar

Gissa vem som sitter på väg in till stan för jobb nu på sin lediga dag?
Underbart. Men först blir det Handelsbanken och fixa med mina cash och det kommer ta ca en vecka så måste fixa det idag. Liite stressad för börjar jobba om 2 timmar, men det ska nog gå bra så länge det inte är värsta väntetiden där..
Hoppas ni alla får en bra dag! Puss


I'm fuckin better than you bitch

Vill inte sova! Vill inte somna och vakna.. För då är hon borta :(
Imorgon när jag vaknar så är somsagt min mamma inte kvar, känns inte alls kul. Nästan så jag faller en liten tår bara jag tänker på det. Har verkligen haft en toppen helg med världens bästa mamma, varit jätte kul och ha henne här!
Idag tog vi det mest lungt..började dagen med en morgon promenad i solen, sen lagade mamma mat till oss och efter det blev det bio och lite shopping för min del. Köpte äntligen mina hörlurar som jag gått och velat ha nu ett bra tag..
Och har ni inte sett filmen "this mean war" då måste ni bara se den, riktigt bra film!
Sen efter bion blev det hem och äta lite räkor med dip och kolla på big brother. Riktigt mysdag.
Eftersom jag är ledig imorgon också så blir det sovmorgon , men måste endå upp i hyffsad tid och fixa några ärenden, blandannat säga upp mitt abonnemang hos telenor och inom Handelsbanken.
Det börjar också mer och mer närma sig operations dagen, börjar bli lite nojjig nu.. Kollat mycket på misslyckade operations bilder, och det är ju hemskt. Tänk om det händer mig? Vet faktiskt inte hur jag skulle ta det.. Men det är risker och chanser man får ta om man nu vill göra något sånt här. Men utan att våga, kommer man inte långt här i livet. Att våga är framgång. Min åsikt.
Även om helgen är över nu så kan jag inte neka att jag redan längtar till nästa helg, för då blir det paaarty! En "sista" utgång på länge med tjejerna här i Stockholm eller i Småland. Inte riktigt bestämt mig ännu.
Nu ska jag spela lite sedan sova och invänta morgon dagen som kommer bestå av massa ärende och gossip med Åsa på kvällen.
Puss !


Time is out

Nu har vi intagit soff läge och bb är igång.
Imorgon blir det ut och gå en lååååååång runda, för har nog gått upp alla mina kilo jag lyckats gå ner under denna vecka av all mat vi ätit. Men gott har det varit, och blev en del shopping också som jag är väldigt nöjd med :) slänger kanske upp en bild på allt sen. Puss!


Stan med mamma!

Sitter just nu på ett café och har fika paus. :)
Mer update senare!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1369591/images/2012/pic_192187144.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1369591/images/2012/pic_192187144.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1369591/images/2012/pic_192187144.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1369591/images/2012/pic_192187144.jpg" class="image">


Underbara dag.

Tjuliue!
Blir ett litet inlägg nu innan sömnen nalkas in..
Idag har verkligen varit en toppen dag, jobbet har gått bra ( iaf efter lunch tid, vatt lite halv bra innan det ) min röst är tillbaka , och mamma kom i tid och är nu här :)
Så imorgon blir det god mat, shopping och bio. Ska bli så kul och mysigt.
Även kommit fram till att nu kör jag mitt race, lagt ner mycket onödig energi på människor som inte förtjänar det. Så nu är det jag och mina mål som gäller. Bara jag i fokus, inget annat inga andra. Har många grejer att se fram emot nu innan sommarens bravader dra igång. Och det känns helt underbart, som jag längtar. Vill också att mina fina vänner ska veta om att ni är bäst. Och vill tacka för ert stöd och för att ni är ni, det är det som gör att ni har en stor plats i mitt hjärta. Ni vet vilka ni är. Love you girls
Nu blir det lite sömn pusselipuss


Megan Fox


Sjukt snygg brud!
Tyvär har jag inte tid att skriva ngt nu för ska in i duschen och sen ut i det fina vädret och prominixa lite.
Idag är en väldigt bra dag, solen skinner och jag mår bra! Jobb på det, och sen ikväll kommer mamma ♥
PUSS!

Siktir git

Tjabba tjena hallå!
Denna dag är väldigt dyster och grå, vart tog den underbara solen vägen?
Jag som fick lite hopp om att våren var på väg.. Men det är den nog. Får vi hoppas!
I skrivandes stund sitter jag på väg till jobbet. Bara idag och imorgon kvar och det bästa imorgon är att efter jobbet kommer världens bästa mamma och hälsa på över helgen! Kommer bli så kul, blir bio,shopping , äta god mat och lite annat. Kanske slänger in en varsin massage till oss, hur skönt hade inte det varit ? Det är vi båda värda så värt och kolla upp och försöka hinna med :)
Puss !


RSS 2.0