2011 i bilder och text!

Sådär ja, då har man duschat så nu känner mig sig fräsch igen efter dagens pass!
Fått några förfrågningar om jag inte kan lägga upp lite bilder osv på mitt 2011, och jo visst kan jag det!
Passar utmärkt som en kväll som denna. Då jag sitter hemma medans alla andra festar. Ingen ångest alls faktiskt, känns så skönt!
(sen vet jag inte varför mina kommentare inte syns på bloggen? jävla lurt det dära. jag är ju dock ingen duktig bloggare så har ingen koll varför eller hur man rättar till det)

Kommer ta månaderna jag minns mest och gjorde mest på.
Januari : Jag kom hem från turkiet efter att ha varit där i 2 månader med min dåvarande pojkvän zafer.
Jag behövde då ett jobb, eftersom jag sa upp mig på herrgårdstoppen 2010 inför min resa dit.
Så stockholm var rätt taget att börja mitt nya liv på. Passade perfekt. Så jag fick jobb direkt inne på T centralen! Och flyttade in hos min moster och hennes man. 
Jag stor trivides direkt både att bo hos dem och med jobbet, och visste utan tvekan att det var ett jobb jag verkligen ville jobba kvar på och ja än idag är jag kvar där.
Månaderna rullade på med massa jobb och flöt på bra. Med lite tjafs hit och dit med Zafer men vi stod endå fast vid varandra.
Åkte även ner och hälsa på min underbara familj och bästa vän, där det blev lite partay och family mys.

Jag var hemma hos linn och hon tillsammans med zafer lyckades övertala mig att färga bort mitt blonda hår.
Så jag blev grönhårig, sen vidare till mörkare och mörkare brun färg.


Månaderna rullade på, och det enda jag kan minnas från slutet av jan till början av april var att jag jobbade.
Det blev mycket jobb, mycket känslor. Det fanns intee mycket lycka kvar till sist. Saknaden knäckte mig så jag tog mig ett ryck och spenderade min födelsedag (4 april) i turkiet hos Zafer
Samt vi hyrde en lägenhet till oss.

Det blev tyvär inte många bilder på den trippen dit då det var mycket stress och ville ta vara på min tid där med han.
Åkte hem efter en vecka, och bara några dagar efter min hemresa tod det slut mellan mig och Zafer. Vi både förstod att vi inte var redo inför sommarens hej bravader, ni som varit i alanya vet hur alanya är. Så med ett krossat hjärta gick jag vidare och körde sten hårt med jobb igen utan att veta vad jag ville göra med mitt liv just den stund.
Men det tog inte mindre än en månad innan jag bestämde mig för att jag ville tillbaka till alanya endå. Var inte bara zafer som lockade mig dit, hela känslan och själva alanya lockade. Det är en känsla som inte går att förklara, alanya känns som hemma men endå så olikt än hemma. Mer galet och man verkligen leeeever där!
Så jag tog mig en "sista" smålands tur i maj till småland.


Några dagar därefter tog jag Jessica och Linn vårat pick och pack och drog till alanya för min del på obestämd tid.
Flyttade till början in i "lyxvilla" penthouse. Och där stor trivdes vi alla tre!

Första nätterna var helt flippade, vi körde all in 3 kvällar i rad och vi gjorde oss kända i nästan hela alanya ;)
Och chockade många med att visa oss där, men vi njöööt! 
Jag hittade även mig en turk redan efter första dagen. Muren . (kände han såklart sen innan) så ingen jag bara gick ut och nappade upp på en resturang sådär ;) även om man nästan kunde tro det,eheh. 

Det blev mååååånga galna ute kvällar med härliga tjejer. Dock vart inte kameran med många gånger?

Det tog slut mellan mig och muren efter en vistelse i både side och mamaris.
Kom underfull med att ha en turkpojkvän under sommaren i alanya inte var akuellt , då jag kom dit för att leva livet med mina tjej kompisar och ha kul. Inte för att bli instängd hemma fru.
Så jag började festa och vara med mer med tjejerna. Flyttade dock till egen lägenhet.

Blev halvt misshandlad av en turk. Och kunde inte gå eller vara i solen/bada på ett par dagar.
Också passa sig vart man visade sig, och kunde aldrig gå ensam under en period där.

Man lyckades även bränna sönder sig.

Jag hittade min en vän på gatan som kände sig lite ensam. Så lilla alice fick flytta in i min lägenhet.

Hon fann sig en pojkvän, som dock inte fick flytta in. Bara hälsa på.


I slutet av oktober var det dags att åka tillbaka till svergie för att gå tillbaka till 'verkligheten' jobb stod högst på listan och var något enormt saknat..
(såklart har jag lååååångt ifrån tagit med allt som hände i alanya, då skulle detta inlägg bli aldeles för långt. Och tråkigt nog så har jag inte tagit alls många bilder. Men alanya 2011 det slår allt. Mer behöver jag inte säga.)

Jag välkommnade mig själv tillbaka i svergie med skaldjur och ett par nya klackar!
Och väl i svergie har det väl inte hänt så mycket mer, än att jag flyttat till en egen lägenhet!

Som jag nu bor i..och en tur till småland där jag firade min jul och spenderade några dagar med min andra hälf.
Fick också besök av Muren. Han blir man då aldrig av med ;)
Och sen har dem flesta dagarna bestått av jobb och shopping och tid med vänner!
Gick också och köpte mig en iphone detta år. Kändes som verenda jävel hade det, så jag ville inte känna mig utanför. ;) och ångra inte mitt köp för ett öre.



Nu kommer jag faktiskt inte ihåg så mycket mer intressant som hänt.
Så jag vill tacka alla nära och kära, och alla andra som gjort mitt 2011 till ett oförglömligt år.
Och nu välkommnar vi 2012 för ett ännu bättre år, med fler upplevelse och fler minnen.


Happy new year!

Snart välkommnar vi år 2012!
Tänkte skriva ett inlägg om året som gått i lite bilder (om jag hittar) och i text.
Men först ska jag hoppa in i duschen, så det får blir efter det. Nog ingen som kikar in här nu endå ;)
Men bjusar på en bild på gårdagens outfit så länge!


i want you to be a part of me

Heeysan!
Kom precis hem från jobbet, och inget större blogg lust så detta blir ett kort inlägg.
Min dag har bestått av jobb, och idag kom jag verkligen jätte sliten till jobbet men fick flera komplimanger om att jag var fin, jaha? haha, där höll jag inte riktigt med. Men glad blev jag för dem! Fina/bra komplimanger kan verkligen göra en så glad. För jo visst blev jag glad och uppskattade det! :)
Vi människor borde bli bättre på att ge komplimanger, så hade kanske folk börjat må bättre i denna värld.
Och på tal om det, när jag var i ljungby nu några dagar fick jag flera (som jag tog det som iaf) komplimanger som fastnade. " Det syns att du är från stockholm" "vad snygg du har blivit" "du har verkligen sån fin stil nu" Det kändes rent ut sagt så jävla underbart att höra.
Jag vill att det ska synas, jag vill att det ska synas förändring. Men såklart på ett bra sätt, och det vet jag att jag har. Kul att andra också ser det.

Nu tänkte jag smörja in mig i lite brun utan sol, som för nuvarande är min drog. Vill inte bli blek, är verkligen det värsta jag vet..att vara blek. Och det gör susen. Har precis börjat med det, men jag är mer än nöjd och brun blir man! Dock känns det som att man har en fet kräm på sig hela tiden, men tror det beror på krämen plus jobb miljön så därav blir det den känslan, för hemma känns det ingetting.
Och efter det ska jag ta och sova faktiskt. Tänkte för en gång skull somna i vettig tid.
Imorgon jobbar jag ett kortare pass, eftersom vi stänger tidigare imorgon (nyår) sköönt!
Fårse om det kanske blir en utgång iaf, men har blivit lite taggad nu efter att alla på jobbet snackat om fest/utgång hit och dit. Ja vi får väl se vad som händer för min del imorgon!

Godnatt alla mina fina läsare. Puss ♥


Nyår närmar sig..

Det kryllar om statusar och inlägg om nyår, alla är taggade och ser framemot "årets fest". Själv förstår jag inte varför folk taggar så mycket över att festa sista dagen på året! Och alla dessa stora planeringar omkring nyår. Dem flesta super sig endå så fulla att dem inte minns kvällen eller bli odrägliga. Så detta året har jag valt att jobba och stanna hemma. Perfekt val enligt mig, tjäna pengar och kommer må toppen dagen efter! Dock har jag två nyårs löfte detta år. Började redan för 2 dagar sen : sluta röka helt! Inte ens fest röka längre. Jo det gick bra tills nu. Men ännu är det inte nyår så jag hoppas jag klara det !
Sen det andra är att gå ner till 49 kilo och stanna där. Har redan kommit en bra bit på vägen då jag gått ner 3 kilo sen min hem resa från Turkiet! Så bara 3,5 kvar.. Så fortsätter jag äta rätt kommer jag antagligen lyckas utan att sätta in träning. Ni som känner mig vet att träna inte är min starkaste sida. Hatar det, ingen motivation alls till träning !
Är just nu väldigt trött och sliten på väg in till jobbet.. Hoppas jag hittar mer energi idag till jobb än jag hade igår!
Peace & love / e


sommarkänsla



Sitter och lyssnar på massa sommar låtar, samt party låtar!
Och kan som så gott säga att sommarkänslan är i hela rummet, och ännu mer längtan efter sommaren!
Har juh som sagt redan börjat smida lite planer inför nästa sommar. Men inget bestämt ännu, tar det lite som det kommer detta år.
Fick också en galant idé idag om att åka och besöka min fina vän Natalie i London! Så om hon kan och är ledig så åker jag förmodligen och hälsa på henne i london några dagar nästa månad! Det hade varit förbannat kul.
Tror den staden har mycket att erbjuda inom shopping, kultur, och såklart klubbar med bra drag. Och saknar verkligen natalie så mycket så hade inte passat mer än bäst just nu att ta några dagar ledigt och åka och hälsa på henne, oh samt komma iväg lite från denna röra som jag har i mitt liv just nu.
Eller egetligen är det väl ingen röra i mitt liv, allt rullar juh på som det ska. Men det bara känns som allt är extra jobbigt just nu och små saker tar otrolig energi ifrån mig. Så något är inte som det ska. Märks framför allt på jobbet. Det är som jag har en stor bubbla runt mig, som om jag är i en annan värld. Kan knappt koncentrera mig, min kropp går i slooooooowmotion och jag tar inte in vad någon säger till mig, är som att jag lyssnar men nästa sekund har jag redan glömt. Mysko.

Nu tänkte jag faktiskt pysa till sängs..för idag tackade jag nämligen ja till jobb på min enda lediga dag. Så det innebär att jag har 8 dagar till framför mig med jobb. Så sömn och nya krafter är precis vad jag behöver !
Och först fick jag mitt favorit pass (dagen jag skulle vara ledig men nu ska jobba) alltså 15-01.30 , men sedan byttes det till passet jag hatar mest, 06-16. Ska vara glad om jag lyckas ta mig upp & komma i tid till det passet. Den tiden är jag inte määäänniska någonstans och det vet min chef, så han brukar aldrig sätta mig på dem passen för att vara snäll. Men nu blev det så för en annan som skulle köra skif kunde bara kväll. Jaja ibland får man inte som man vill, jag ska iaf ut och shoppa efter jobbet där, mumsi!

Peace and love / e

Rast

Sitter och dricker mitt älskade te nu på min rast. När jag är tillbaka har jag endast 4 timmar kvar YaY!
Då blir det hem slappa framför en film. Skönt att sluta tidigt ibland. :)


Skaldjurs gratäng!

Slänger in en bild på hur gratängen blev i väntan på att en låt ska laddas klart, sen ska jag sova.
Ser kanske inte så gott ut men det var de! Iallafall för en skaldjurs älskare som jag, skulle kunna leva på att äta skaldjur hela dagarna muuums


Vill också åka iväg, behöver komma bort.


Imorgon åker diana och hennes vän till turkiet, man är ju lite avis!
Själv ska man fira nyår med jobb och en lugn hemma kväll antagligen helt ensam. Kul.
Tycker diana kan packa ner mig i resväskan sådär lite smidigt eheh..
Hon kommer vara saknad, kommer känna mig väldigt ensam dessa 6 dagar juh :(
Idag lagade jag också en satans god maträtt, av ren fantasi..och gott blev det!
fisk/skaldjurs gratäng kan man nog kalla de, med potatis mos! Vill jag så kan jag allt. Men inte ofta jag vill när det gäller mat, det ska gå snabbt och vara gott. Är lite bortskämd ifrån jobbet där när det gäller mat tror jag.
Men visst är det en känsla med att faktiskt laga maten själv och bli nöjd.
Nu väntar kudden, ska försöka få några timmars sömn innan det väntas jobb.

Peace and love / e

to miss someone isn't always good



Minnen genom åren som gått.
Kollade igenom ett gammal usb minne..och ja där hittade man både det ena och andra!
Tänkte jag kunde dela med mig lite av bilderna..
Och om något helt annat, måste påpeka fan vad jag SAKNAR ALIZ!! (min katt i turkiet) har sån panik saknad nu att jag nästan skulle kunna boka en biljett dit nu bara för att åka och kolla så att hon är okej..hoppas verkligen hon är okej och att hon mår bra och framför allt har stannat hos hon som tar hand om henne så jag får träffa/ta hand om henne igen när jag åker ner nästa år.
Ja, min dag har bestått av jobb, i morse när jag drog till jobbet var jag inte långt ifrån att blåsa iväg med "stormen". Blåste något fördjävligt!
Och nu sitter man här som vanligt och uggar..äter marabo chocklad och dricker mjölk asså, mums!
Orkar faktiskt inte bryr mig att jag får dålig hy av chocklad just i denna stund. Känner att det är så satans gott och jag behöver tröst äta lite..så jag få ta det!
Märks rätt så tydligt att jag kommit in i en liten depp period, jag är inte på topp, jag har svårt för att skratta, svårt att känna lyckan, svårt att vara mig själv i andras närhet, svårt att vara ensam utan att må allmänt dåligt och känna mig väldigt ensam, svårt att hantera att just vara ensam, saknar att ha någon där lite för mycket, tänker på saker jag inte borde tänka på, finner ingen lust eller energi för att jobba, sover dåligt. Ja många tecken som sagt..vet inte riktigt vad det beror på.
Kanske är det svergie allmänt som gör mig deprimerad?
En sak vet jag iallafall, att svergie komma aldrig göra mig lycklig i längden, inte i denna ålder. Jag hör inte hemma här, inte nu.
Men jag måste stå ut vintern iallafall, sen får det nog planeras en och en annan utomlandsresa så man får något att längta till! Så jag hittar energin igen. Även om jag redan nu har börjat små planera nästa års sommar..men ja får se vad som händer, är ju några månader kvar.
Hade varit förbannat skönt med en kärlek så där över vinter halvåret, håller ni inte med?
Eller om man nu hittar sin rätte kärlek så 'är det året om.
Men efter allt jag sett och hört, så har jag mycket svårt att tro att det finns en enda trogen där ute. Jo dem finns säkert men dem är få..
Har sett  och framför allt hört aldeles för mycket för att tro på kärlek.
Jag har sett människor som är/varit tillsammans i år, som är förlovande, par som man aldrig kunde tro har problem verkligen det dära perfekta paret som man själv nästan blir avis på, par som planera giftemål, par som precis blivit tsm som varit otrogna. Och även ibland har jag varit boven i dramat. Men inte fan bryr jag mig, är killen snygg why not. Inte jag som är otrogen. Men vafan. Vart är världen på väg? Och nu gäller det inte bara killar såklart,  gäller även tjejer.
Man kan älska en, men man kan dras till någon annan. Antagligen är det för att söka bekräftelse, för att testa något nytt och fräsch, göra något galet. För visst tröttnar man på att äta samma godis bit hela tiden, man vill testa något nytt någon gång. 
Och visst kan man älska någon så att man känner att den är värd att dö för, den är värd allt, men endå går den och är otrogen? hur går det ihop?
Jag har själv varit där, men jag var för ung för att förstå vad jag gjorde, jag trodde jag älskade men var otrogen endå. Ung och dum, förstod inte innebörden av ordet älska. var inte redo för förhållande, det var inte tillräckligt seriöst i mina ögon. Och fortfarande är jag ung för ett förhållande, darför håller jag mig borta från det. För jag är fortfarande ung och behöver leva mitt liv innan jag hittar min kärlek.
Leka är roligare, inga känslor, bara lek. Jag gillar lek, and thats so it's!


Jag vet inte ens om jag fick fram det jag egetligen ville med detta inlägg.
Det blev lite rörigt, för min hjärna fungera inte riktigt som den ska. Tröttheten har tagit över igen.
Plus jag blivit så fruktansvärt dålig på svenska och på att skriva efter mina långa perioder utomlands med att bara prata engelska. Ni kanske iallafall förstod lite av innebörden. Även om jag egetligen inte alls tänkte från början att skriva om kärlek eller otrohet. Det bara blev så.
Nu ska jag nana kudden.. och imorgon stället vi inget jävla alarm! G Ö T T!
Fårse om jag pallra mig in till stan något, hört att det tydligen ska vara helt galet mycket folk och skit nu när det är mellandags rea..känner att jag nog endå bara kommer vända på min klack och åka hem igen om det är för mycket folk och köer.


i miss alanya baby



Helevete vad jag saknar alanya.
Blev så glad innan idag när jag såg att jag fått ett sms där det stod " God jul och gott nytt år Emelie. Vi saknar dig, hoppas du kommer tillbaka till nästa år. Ta hand om dig" Och det smset värme så mycket!
Och nej nu är det inte någon ung turkjävel som jag var med där nere. Utan det är han som hjälpte mig och ställde upp så sjukt mycket för mig där i somras när jag hade det lite struligt, med visum lägenhet osv. Han jag också hyrde min lägenhet av mina sista 3 månader där, och kommer även hyra av nästa år.
Och det sms fick mig att blinka tillbaka till sommaren, sommaren var verkligen helt galen, så så många roliga och galna minnen man här där ifrån!
Men dem första och sista kvällarna/nätterna/morgonarna var nog dem bästa!
Saknar också min favorit resturang, Mona Lisa. Ser framemot att åka ner dit i maj igen och träffa alla. Ser hur resturangen förändrats, för dem håller nämligen ¨på och ändra den nu. Spännande.
Nu ska jag sova. Jobb imorgon! Godnatt.

Bilden är tagen i alanya, har väl inte direkt med inlägget att göra. Inte mer än han är en av dem jag saknar i alanya.

wooopidopi!



Orkar inte uppdatera om min helg just nu. Är helt slut efter tåg resan hem!
Men kan säga att jag haft en toppen helg, och längtar redan tillbaka! Så får nog boka en resa ner snart igen..
Stolt över mig själv att jag vaknade upp utan ångest, utan bakfylla.Kryss i taket på det
Puss

Ljungby NeXT!

Ush och fy för denna lilla håla.. Inte ens min täckning är villig att sammanbeta med mig här nere! Så internet kommer och gå, sjukt irriterande. Varit i köphult en runda oh gosat med trixie oh ätit med mormor. Skulle spenderat min kväll där men saknar min linn för mycket så nu sitter jag i en liten sketen buss på väg till henne :) för tillbringa morgondagen med familjen istället, känns sjukt att det redan är julafton.
Men hoppas ni alla får en underbar julafton imorgon med många klappar! Ger er nog en update imorgon kväll! Puss!
Lägger in en bild på min ute outfit också, Varmt och snyggt!


Någon överlevde inte denna vintern!

Kolla vad jag hittade idag på gatan.... Mysigt!
Ligger just nu i min myspys säng i foster ställning för att försöka få lite sömn efter denna rent ut sagt helvetes dag! Mer otur än jag haft idag går nog inte få, låste in mina nycklar i mitt skåp, tappade iphonen på jobb golvet så mitt dyra skal blev paj :( och till sist så sprack mina enda svarta jeans och tror till och med dem var mina enda hela !! Typ jävla helvetes skit dag.
Så nu måste jag upp ännu tidigare imon och leta efter svarta jeans, klara mig inte många dagar utan svarta jeans .
Lägg dags mer update blir nog tidigast på fredag på tåget !


jobb jul och stress!



Orkar INTE mer STRESS!
Nu vill jag bara ha allt klart så jag kan koncentrar mig på att slappna av.
Men icke, imorgon blir det upp tidigt igen innan jobbet och fixa dem sista inköpen (inte klappar utan till mig själv) som ska med ner till småland, just lovin it!
Och på torsdag blir det samma visa..sen tidigt fredag morgon åker man äntligen till småland!

Har inget intressant att berätta mer än att nu ska jag sova, så godnatt!

Måndag och jobb!

Då vart det måndag igen.. Helgen flög bara iväg, inte van vid att vara ledig så länge men skönt var det! Men nu tillbaka till jobb igen, 5 dagar sen åker jag neråt för att fira jul med familj och bästa vän! Ska bli så skönt, få spendera några dagar där jag trivs bäst.. Sen nästa månad kör vi på med massa jobb igen! Nu blir det vården och sen jobb..


Allt faller på sin plats!

Deet går braaa nu yay!
Glömde skriva att en skinn jacka fick också följa med hem idag. Som jag letade efter en i somras men hittade inte någon men nu så till vintern hittar jag, bättre sent än aldrig! Nu ska jag bege mig hemåt igen och äta gottis med Diana. Mys


Julklappshandling - stress!

Nu är jag äntligen på väg hem efter några timmar i Skärholmen! Idag blev det många påsar hem.. Känns som jag bär runt på 100 kg!
Alla klappar utom 2 är klara nu, känns okey!
Hittade även min dröm jacka för 2500 kr som fick följa med hem! Måste ju köpa en smaskig julklapp till mig själv också ;) även om det sved lite och lägga ut den summan på en jacka! Blev även en fräschig tröja och ett par stövlar till mig själv + iphone skal! Klapparna kan jag lägga upp bild på efter julen vill ju inte visa upp det här så mina nära ser det innan dem fått det ;) nu blir det snabbt hem oh fixa sig lite sedan in i stan och möta upp Muren därefter träffa Therese en sväng! Sen hem igen och äta lite julmat med Diana! Stressad men en riktigt toppen dag ! Peace and löve / e


Askim

Saknar min finaste vän Linn Eriksson så jag håller på att avlida!
Men bara en vecka, sen är jag äntligen hos min finaste stjärna!
Finns nog ingen på denna jord som jag ser upp till så mycket som jag ser upp till henne.
Hon är värd allt för mig, Lever för henne och skulle kunna dö för henne!
Vääärldens bästa! Skulle aldrig klara av en dag utan att veta att hon fanns vid min sida. ♥



Förövrigt suger det att sova själv. Kan typ inte somna. Orkar inte med mig själv ibland!

Jääävla snö.


Ledsen & sleten chey!
Okey, heeej!
I morse när jag såg att det snöade ute så blev jag som en glad 3åring som fyller år, men efter att ha traskat i det så är jag inte lika glad! Nu tycker jag snön kan gå bort igen..så jag slipper byta sockar var 3 minut.
Annars är det självklart mysigt med snö nu till julen och så..blir lite julstämning.
Iallafall, idag var jag ledig och lika så Diana! Så vi och Natali drog oss till skärholmen, för julhandla lite!
Men kom hem med mat istället..igen..så imorgon ger vi det ett nytt försök! Har kollat runt och tror jag vet vad jag ska köpa till alla nu! så imorgon kommer jag förhoppningsvis ha inhandlat alla julklappar. Hoppas jag, annars blir det jobbigt, inte ledigt något nu försen jag åker ner till småland och dan efter där är det julafton!
Diana och Natali var taggade för fest, så dem har stuckit iväg på förkrök nu. Jag valde att ha en liten mysig hemma kväll med mig själv..kändes som det behövdes efter denna veckan. Mycket känslor att ta ut & in, mycket stress osv. Så nu sitter jag här smått deppig faktiskt, hade gärna haft sällskap! Ni som känner mig vet ju hur sällskapsjuk jag är av mig ;)
Grannen har fest idag också, så man blir lite smått taggad på att dra ut när man hör musiken och allt folk! Men nej idag stannar fötterna inne!
Har inte så mycket annat och uppdatera om, ingår mest jobb i mitt trista liv just nu!
Nu ska jag käka lite vanilj glass med färska hallon och starta en film, njuta lite av min lediga helg!

Fick en fråga i kommentar fälet om jag är tillsammans med Muren igen.
Svaret på den frågan är så klart nej. Det som hänt i vårt förflutna det finns kvar och det sitter i.
Det finns inga fler chanser för honom att hämta upp hos mig, däremot hade jag inget emot att ha han några dagar här hos mig. Men märkte rätt fort att det inte funkade, jag blir blind i hans närhet så nu har han flyttat ut och kommer inte hit igen. Det känns bra faktiskt.

i should get use to sayin good bye to you at this time

Nu tar jag helg!
Och imorgon blir det massa julklapps shopping!
Oh på fredag blir det smååland..jorå det finns en del att längta efter.
Men just nu längtar jag mest efter sömn. Så godnatt!


02.10

Troll är söta när dem sover..

Jag skulle gärna skriva av mig om allt och inget. Men orkar inte, varit en jobbig dag och det är jobb imorgon som gäller! Så sömn står högt upp på listan!
Pojken är data nöörd, så jag får somna och hoppas på att han gosar ner sig hos mig sen.
Imorgon blir det upp tidigt och fixa massa grejs, sedan jobb! Bara 3 dagar kvar nu till man är ledig.
Och då ska jag ta upp han i skidbackarna, det ser jag framemot. Han som nästan aldrig sett snö, och inte ens vet vart skidor är. Nu har han allt gett sig in i något ;) kommer nog få mig många goa skratt.eheh!

Peace and love / e

en del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dig



Detta händer bara inte, det händer bara inte.
Fyfan vad jag är L Y C K L I G !
Och nu ska jag studsa iväg till mitt underbara jobb och sväva på moln resten av denna underbara dag!
PUSS!

i will miss you



Hej och hå! Efter en hel dag med mys och slappande så känner mig sig levande igen efter fredagen.
Hej och hå vad det blev fest, men det gick rätt så bra endå trots så mycket folk! Inget stulet och inget gick sönder iaf!
Festen här hemma höll igång lite mer än planerat, några timmar mer om man säger så. Så 1 kom alla ut härifrån, så det blev stan, alla splittrades så det blev bara jag och ca 5 till som gick till en klubb. Alla gick in utom jag och Muren, vi kände det var för mycket pengar plus vakten nekade oss. Så vi åkte hem och möspös sedan deckade vi gott. Blev väckt halv sex av att diana plinga på dörren, då har stackaren sått ute i flera timmar och försökt komma in men jag inte hört telefonen..
Och ja jessica, hon såg man inte den natten något mera ;) eheh!
Hela lördagen bestod av bakfylla, men kände endå för att göra något. Så jag var taskig och svek jessica och diana och valde gå på bio ist för festa, fanns verkligen ingen lust alls till fest. Men det blev en bra lördag endå med hjärtat mitt!
Idag har det varit ombytta roller här hemma, jag och muren pigga och diana lite seg ;) så blivit slapp hela dagen här hemma.
Blir väl snart lite film tittande sedan sova, jobb imorgon igen! kunde väl sett framemot det mera än jag gör. Men ja det löser sig, lusten kommer när jag väl är där tror jag.

Peace and love / e

Breaking dawn part 1

Precis varit på bio med Muren! Vi såg breaking dawn, han gillade den också faktiskt. Så nu är vi på väg hem, blir lite myspys sedan sova. För är fan fortfarande bakfull!? Uppdatera mer när jag piggnat till! Peace


Paaardy

Det är party på g! Skriver mer imorgon om allt och inget !


Det går bra nu

Jag älskar mitt liv. Godnatt.


Helgen snart slut

Då var denna helg snart avslutad också. Bara ett jobb pass kvar sen så! Har nu flyttat in till min mysiga lägenhet, trivs så bra! Den är verkligen så stilren och fräsch. Älskar att jag har biffiga högtalare där också, jag älskar ju att spela musik. Men ikväll blir det Tyresö och övernatta där för ska till vårdcentralen kl 1 i centrum! Nu är jag snart framme på jobbet så tänkte chilla lite innan jag börjar.. Update later! Puss


Flytt

Sitter i bussen på väg hem från jobbet! Och direkt när jag kommer hem blir det packa alla mina grejer och åka till fruängen, där jag kommer bosätta mig i egen lägenhet! Har även bestämmt för att skippa festa det ikväll,pallar inte. Sov bara 4 timmar i natt och jobbar hela 6 dagar till. Så ikväll blir det packa upp och göra i ordning i lägenheten, lite ansiktsmask och film på det också. Mys :) uppdatera mer senare.. Tjingeling!


fritid tack!

Känns som jag bara jobba jobba jobba och åter igen jobbar!
Hade faktist inte tackat nej till lite mer fritid, speciellt nu när man skaffat sig ett liv här, lägenhet vänner osv.
Men har bestämt mig att nästa månad ska jag ta det lite lugnare med jobb och jobba efter mitt schema, som en normal arbets människa. kan inte påstå att det är speciellt normalt eller bra att bara vara ledig 3 dagar på 30 dagar. Det är inte klagomål, jag bara känner att jag vill ha lite mer tid över att göra annat! jag älskar att jobba, jag trivs så sjukt bra, men ibland blir det lite för mycket av det goda! Min kropp känner av det rätt bra..mitt humör också..
Men nu taggar jag flytt imorgon äntligen, taggar även att gå upp om 5 timmar, och sedan utgång på kvällen står även med på to do listan på lördagen! Sedan blir det jobb fram till fredag, och på fredag kommer jessica till mig! Längtar som en galning. Men redan på tisdag kommer diana hit och bosätter sig hos mig! Kommer bli så kul!
Jodå mitt liv rullar allt på..känns bra, mer än bra faktiskt!
Så det blir partay hela nästa helg, och galet kommer de bli!
Måste också lägga till, fan vad nöjd jag är med hårfärgen! sjukt fin är den faktiskt..men ska nog till frissan snart igen och lägga i några slingor till..

Nu måsta jag verkligen stänga ögonlocken för inatt, ska upp om 5 timmar! :) men slutar tidigt och börjar flytta direkt, så sjukt värt det :)

PEACE IS BACK ONCE AGAIN!

RSS 2.0