lets do it again

tjoosan! Nu är jag äntligen hemma från stan, så bloggar från datorn! Så mycket skönare och enklare.
Lovade ju att slänga in en bild på resultatet på mitt hår om jag blev nöjd!
Jag blev både nöjd och förbannad! Jag blev nöjd med själva färgen, skit snygg faktiskt! MEN..stort MEN, när man lägger över tusen lappen på sitt hår, då vill man se en förändring. Det enda som hände var att jag fick en jämn fin färg, men i stort sett samma färg. Så på bilder ser man verkligen ingen skillnad. Ren besvikelse faktiskt, men endå nöjd med färgen! Bara som sagt surt att man la så mycket pengar på att inte se någon större skillnad.
Jaja slut skrivit om det!
Nu ska jag vara så trååkig och sova för jobbar mellan pass imorgon, så innebär tidig morgon!
Så god natt!


Snart

..får jag ser resultatet.. Nyfiken ;) men tror detta blir bra faktiskt, fast jag och mitt hår kommer aldrig överrens så vi får se!


stolpskott

Jag är trött.
Och imorgon ska jag spendera 1200 kr hos frisören.
Så jag hoppas jag blir nöjd. Annars vet jag inte vad jag gör..
tror jag börjar gråta och kommer tycka synd om mig själv.
Jaja håller tummarna på att det blir bra!
Bild får ni ser imorgon om jag blir nöjd!
nu ska jag sova. Godnatt.


F m l

Gått 5 km för att komma hem, jo det kan man väl se som träning men fan inte efter ett tio timmars pass och vid denna tid!! Tur jag iaf kunde lift bussa mig en liten bit hemåt.. Börjar 11 imorgon så verkligen ett stort jävla godnatt! (lite bilder från dagens gång)


På väg till Stan

På väg in till stan för 10 timmars pass. Love it. Men först blir det träffa Åsa en stund innan vi båda börjar jobba :) nu är det bara 5 dagar kvar tills jag flyttar till min egna lägenhet! Det är sjukt vad tiden går fort..redan varit i svergie 1,5 månad! Och jag har nästan börjat tröttna på kylan och denna tråkiga vardag man lever här. Det enda positivia är att man får inkomst igen och har vännerna/familjen nära sig igen. Nu blir det massa gott snack med Åsa! Bye tatlims!


Jag är kär

i min iphone! Har lekt med den hela dagen,darför jag inte bloggat något idag. Kommer säkert bli bättre på uppdatera nu när jag kan göra det direkt från telefonen. Sjukt nice! Har laddat ner massa roliga och bra appar..tänkte sova nu för tar år och skriva eftersom jag inte lärt mig skriva på denna ännu ;) om jag nu lyckas somna till detta väsen som stormen för! Jaja, Skriver mer imorgon. Godnatt :)


Test

Testar bloggar från iphonen :)


tamam

Tjoho! Här rullar det på i 290..ibland önskar jag verkligen att jag kunde dela mig i två delar. Som jag nämnt innan, jag hinner verkligen inte med allt som ska göras. För mycket jobb, för lite fritid och sömn. Vill bara trycka på play, få en stunds paus och lugna ner mig..men riktigt så funkar det juh inte.
Annars mår jag bra,är väldigt lycklig och glad hela tiden,lever livet precis som jag vill, shoppar kanske en del för mycket, men vad gör man inte när man har för mycket av det goda ;) och en hel del att se framemot, blandannat flytten till egna lägenheten, inflyttingsfesten, julafton, min nästa resa osv, förutom då att jag är påväg att bli sjuk. Men det är jag inte ett dugg förvånad över, med tanke på hur mycket jag jobbat och stressat, så hade jag redan räknat ut detta!
Jaja, på tal om något lite roligare. I tisdags tror jag det var, så kom faktiskt Andre från idol och handlade en liten cola av mig! Lite småkul faktiskt..och han ser ju verkligen bra ut! Dog lite smått av hans fina leende, sjukt fint.
Imorgon blir det upp tidigt innan jobbet och fixa massa grejer, ser inte fram emot jobbet imorgon. Sjuk och löning, kommer bli kaos och så sjukt mycket att göra. Orkar inte orkar inte.

Nu blir det sängen! Godnatt.

Vad tjänade du på att försöka vinna mitt förtroende tillbaka?
"jag är inte som alla andra emelie" bullshit.


welcome to my life bitch

puuuuuuuuuuuuuuuuh! trött trött trött.....men bara 2 dagar kvar. Shit, känns som jag jobbat ihjäl mig, och inte minst sagt stressat ihjäl mig. Förstår inte vad det är med mig och stress, jag vill ha och göra allt direkt. Men det funkar INTE när man inte har gott om tid och tusen saker att göra.
Får nog snart magsår av all stress...kul (y)
Har även köpt 3 iphone på mindre än en vecka, hur lyckas jag!? jaja, imorgon hoppas jag på iaf få hem den jag vill ha, så jag kan börja använda min nya phone, som säkerligen kommer bli mitt nya liv som alla andra säger!
Nu ska jag sova, för är helt slut. Så det blev ännu en tråkigt inlägg!


Saknar alanya / Mona lisa! Bästa resturangen i alaaaanya ♥

you said you are not like all others you're right you are a asshole, they are not



Hej. Fan vad trött jag är. Fan vad ångest jag har. Fan vad jag hatar regn.
Fan vad jag mår bra!
Kom precis hem från ett stressigt jobb pass, blev några timmar övertid! Längtar inte lite tills min december lön kommer, den kommer vara så mumsig att jag kommer vilja äta upp verenda öre !
Efter denna vecka full med jobb, stress och shopping så blir det nu för första kvällen på denna veckan en lugn kväll, med lite gottis, film och ansikt mask!
Imorgon är jag ledig, men har en känsla av att jag kommer få hoppa in och jobba som vanligt, men gillar att jobba så tackar inte nej till jobb! Men om det inte blir jobb, så blir det bio! Vill see breaking dawn NU NU  NU

Satt innan i bussen och funderade över en grej. Jag får ofta höra att jag dissar, att jag är så stängd. Sån var jag inte innan..men det har blivit så.
Jag leker inte, jag kan börja gilla någon, men jag kan inte fastna. Jag har många drömmar, många mål att uppnå i mitt liv. Mitt största dröm och mitt störta mål är att leva ut mitt liv så mycket det går dessa år jag lever! Och en hel del. Jag vill inte låta en kärlek krossa min dröm, eller göra mig förhindrad av att leva upp till det liv jag vill leva!
Jag vill bli kär, jag vill hitta min prins. Men inte nu.
Ibland är jag sjukt deprimerad över att inte ha någon kärlek, att jag stänger av mig och inte låter någon komma åt mina känslor! För ibland saknar man allt det dära, ha någon att komma hem till, ha någon att älska, ha någon att dela sitt liv med, you know it
Men jag ser mig fortfarande vara för ung för att bli riktigt kär och hitta den rätte nu!
Sen är det nog också mycket för man en gång blivit väldigt sårad av kärlek. Jag blev väldigt lätt sårad innan, och blev förblindat kär..jag vet nu efteråt att jag inte älskat eller varit speciellt kär i någon av dem som jag faktiskt mådde dåligt av innan. För jag lägger aldrig ens en tanke åt någon nu.
Men hur blev det så lätt att stänga av sig? Att bli så kall och verkligen kunna säga nej fast man verkligen bara vill något annat? Kan en dröm, ett mål vara starkare än en känsla? Då pratar jag om känslan att känna att man är lycklig, man vill bara ha mer, det finns inget stopp..
Jag vet inte. Det snurrade det upp många tankar i mitt huvud idag just om detta. (Men som vanligt är jag sämst på att skriva så andra förstår vad jag menar. Men kanske några av er hajjar vad jag menar..skrev väl detta mest för mig egna skull,för att skriva av mig lite av mina tankar och funderingar!)
Jag vill bara leva mitt liv som jag vill, jag vill kämpa för dit jag vill komma, jag vill koncentrar mig på mitt jobb, mina nära och kära, uppnå mina mål, stå på egna ben och ha mitt egna liv och inkomst! Jag tror jag klara mig bra på den energin! För är det något jag är grym på, så är det att kämpa för det jag vill! För det är så värt det. Det vet jag nu efter att gång efter gång kämpat och lyckats (efter gymnasiet) och det är ingetting jag ångrar. Jag älskar att jag ha motivation att kämpa för något man drömmer om, för kämpar man, blir drömmen verklighet! true shit!

Men på tal om annat.
Jag är rätt så arg, faktiskt. Förbannad rättare sagt.
Jag gav dig en andra chans att visa dig vara bättre.
vad blir du, du blir sämre.
Varje sekund saknade jag dig.
Men inte ett ljud har man hört från dig.
Inte ens när min saknad tog över mig,
jag hörde av mig, inte ens då svara du.
Oavsett vad det nu denna gång är för anledning
så spelar det inte längre någon roll.
Du är ute ur min värld.
Kommer inte ägna en tanke mer åt dig.
Gör mig besviken en gång, gör det två.
jag känner mig dum, men en tredje gång finns inte.
För oavsett vad, bryr man sig. Så visar man det.
Det finns sätt att höra av sig på, vi lever inte precis på 50-talet.
Punkt.

sometimes

Thja thja bloggen!
Skulle just i denna stund varit ute och festat loss, men jag ångrade mig och drog hemåt istället medans dem andra drog  till stureplan. Kände mig inte så taggad, väldigt trött efter allt jobb! Och jobbar mellan pass imorgon, så jag kommer inte ångra mig imorgon iaf ;)
Så blev bara in till stan idag och hämta ut min iphone! Så nu är jag också iphone ägare! Var kanske på tiden..alla går ju runt med iphone ! Sjukt.
Sedan drog jag hem till natalie förkrökade med tjejerna..sedan stan, inom jobbet och chillade lite.
Så min dag har varit bra och lugn.
BARA 2 veckor kvar nu tills flytten med, läääängtar som en apa!! Ska bli så så skönt att få bo i egen lägenhet. Gonna love it!
Blir en liten ego bild bomb, sedan nana dags!

(vet att mina inlägg är tråkiga nu, men händer inte så värst mycket mer i mitt liv mer än jobb och shopping!
Och någon gång då och då blir det ut med vänner.
Men snart kör jag en lite mer lugnare månad med jobb, så då kommer det hända mer! :)


S.k.j.u.t mig

fy f a a a n .... vaddå ångest attack!? Igår var ju kul, jo men det var en toppen kväll!
Först jobbade jag, sedan hem till tjejerna på förkrök, sedan åkte vi in till stan och skulle partya vidare på en nattklubb, som dock vägrade släppa in mig pga jag inte är lik mitt leg!?! för att jag är blond där. Stod där och diskuterade i piss regn med vakterna i 30 min, dem vägra släppa in mig, men mina vänner kom in! IDIOTER!!!
Så slutar med att jag ber mina vänner gå in och ha kul, så jag knallar vidare och möter en jobb vän. Så vi går vidare till en annan klubb. Vi hade det trevligt också. Även om jag nu hade velat släppa loss tsm med tjejerna på dans golvet hellre!

Så nu sitter jag här, pigg och glad!
Taggar för en shopping runda i kista med tjejerna och självklart utgång ikväll igen!

Peace!

update: juste, glömt och skriva att jag var på en shopping tur med fina åsa i onsdags, gjorde av med antal laxar! Men mycket fick hänga med hem. Tänkte lägga ut bilder på allt jag köpt när tid finns till.

Should've known you was trouble from the first kiss

Easy come, easy go, that's just how you live
Oh take, take, take it all, but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss
Had your eyes wide open
Why were they open?

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked
cause what you don't understand

Is I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
Oh-oh I'd go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..


Black, black, black and blue beat me till I'm numb
Tell the devil I said hey when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman that's just what you are, yeah
You smile in my face then rip the brakes out my car

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love
Is all I ever asked cause what you don't understand

Is I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I'd go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..

If my body was on fire
Ooh you'd watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never ever ever did baby

Shopping tur med åsa imorgon.
Mer update imorgon kväll efter shoppingen!
btw, bara 2,5 vecka kvar tills jag flyttar. Sjukt vad tiden går fort!

tagga freeeedag!



Halloj. Blir ett snabbt inlägg innan jag far iväg till jobbet här..jobbar mycket nu, så blir inte mycket tid över för bloggen. varit ledig två dagar på 14 dagar (y) Det känns i kroppen!
Men på fredag blir det andra bullar, det blir jobb, men det blir festligheter också! Jessica och Diana kommer hit till stockholm så vi kommer köra utgång här i stockholm, vi och några fler! Kommer bli galet! 
Så har beställt hem två styck klänningar från nelly nu, första gången jag gör det..så hoppas jag beställt rätt storlek och att dem sitter bra. För snygga är dem ! ( på bilderna iaf ) hoppas på i irl också!
Oj, nu måste jag sticka bussen går 13.05.
Vi höörs när jag har mer tid, ha en bra dag allihopa!

p.s haha sullay är arg på mig för han tror jag skaffat sillisar i turkiet!
Jaaa..who knows! Det som hände/händer i alanya stannar i alanya! ;) iaf dem smaskiga detaljerna, det vet bara vi tjejer om, mohaha! :D

Joooobbb, oh lyckliga dag



Att ha känslan att man verkligen vill till jobbet, man skuttar ner till bussen.
Man kommer in genom jobb dörren och har inte ångest. Man känner sig så välkommen.
Man känner att man vill in och jobba. Fan vad jag älskar det! Att man kan trivas så bra på ett jobb.
Nu ska jag skutta ner till bussen och in och jobba oh träffa alla härliga arbets kamrater! :D

it's okey to not be okey

Det är okej att ha dåliga dagar, det är okej att inte alltid må bra. Det är okej att visa känslor. Det är okej att gråta. Det är okej

Jag har dagar då jag känner att mitt liv är åt helvete. Som typ idag.
Då jag känner mer eller mindre allt är vädelöst. Att livet är inte mer värt än en smula salt..
Men jag har blivit bättre på att hantera mina känslor, på att bli starkare.
Men även världens starkaste kan tappa tyngden! Ingen är perfekt, vi alla är människor.



Förstår inte varför jag plågar mig själv med att kolla igenom bilder på dig,oss.
Jag vet så väl att jag inte kan ta det på ett bra sätt, att jag åker till botten direkt.

Jag förstår inte varför jag ibland gör som jag gör, jag kollar på bilder, lyssnar på låtar som påminner om dig, letar minnen och försöker komma ihåg allt bra, ja det som iallafall var bra en gång i tiden. Men jag vet så mycket väl om att det slutar med tårar i ögonen, men på ett sätt vill jag se bilderna, jag vill komma ihåg minnerna, bli påminnd om dem. För något i mig dras till att "titta tillbaka" , drömma mig bort..jag antar att det var inte den tiden som sårade mig, utan själva slutet. Även om det var mitt val, så betyder det inte att jag ville att det skulle bli så. Där kroken sitter..jag gjorde det för mitt bästa, men inte hade jag min vilja eller mitt hjärta med mig genom det beslutet..
Jag skulle kunna säga att jag är lycklig verenda sekund då mina tankar inte gå åt dig. Då är mitt liv rent åt skogen.
Jag skulle kunna säga att mitt liv varit perfekt om du aldrig blivit en del av mitt hjärta!

jag gav dig allt men du spotta på mitt hjärta
Anton och Affe - du var mitt allt


ombytta roller

Som det kan gå, woopsi..det var jag inte beredd på! Tur det inte gick längre..
Jaoha, vad har hänt idag? jo jobb! Tråkigt att jag bara har tid att blogga när jag jobbar.
Hade varit så mycket mer intressant att  läsa om mina vardagar i turkiet.
Men där hade jag ju tyvär inte tid för internet så ofta, har jag knappt nu heller.
Men lite på dagen och på nätterna,alltid något!
Och nu ska jag vara så tråkig att sova, för om några timmar är det upp igen och iväg på jobb!

Oh om 3 veckor flyttar man äntligen, ska bli för hilma underbart!

Peace and love / e


if you so were the last one on this earth i wouldn't care


jag borde inte sitta vid datorn i denna stund.
Men nu gör jag det, so what to do!
Somsagt, varför jag inte borde sitta här är för att jag är så arg, för att tanken att slänga datorn i väggen har slagit mig. Och att internet inte funkade till en början gjorde inte det hela bättre..
Men iallafall, varför jag är arg behöver vi inte skriva om, tror hellre ni hör om min händelserika dag!
Som bestått av 5 timmars sömn, eftersom jag fick jobba över igår till kl 2 och fick ta nattbussen hem så kom hem tidigt på morgonen..upp igen och jobba, var inte så mycket att göra där idag som jag trott! Så det var skönt, mycket skönt! Sen var det jag och Edward som stängde, det gillar jag stark! As skön kille det dära, han kan man flippa totalt med, vi ställe oss och dansa salsa framför kassan,... haha ja så vi är lite sjuka som sagt! ;) men kul hade vi!
Sedan blev det ner och snacka lite med sullayzan och åsa innan jag tog tunnelbanan hem.
Och nu sitter jag här, helt slut! rolig dag va?
Inte speciellt, men nu ska jag nana kudden..och hoppas på att vakna på en bättre sida än idag!

Peace and löve / e

bildbomb

Eftersom det tar år och dar tydligen att lägga in bilder på face, så slänger jag in några ouppladdade bilder här. Finns en hel del mer bilder, men nu slocknar mina ögon. Så det får bli en annan dag. Rätt så ointressanta bilder endå faktiskt, för min kamera hängde inte med ut ofta. Tyvär. Godnatt

You still mean everything to me, but you're just not worth fighting for anymore


Nu är det för många känslor att ta in.Jag saknar dig.

Har faktiskt inget speciellt att uppdatera er om idag, då jag bara tagit det lugnt :)
Var lite inne på att festa där ett tag..men bestämde mig för att inte gå ut ikväll, ska ju jobba nu 7 dagar så vilar hellre upp mig inför mina jobbpass än att sliter ut mig mer !
Så snart blir det sängen..men först kolla på vem som åker ut i idol!
Tycker faktiskt att joel och moa är sjukt bra, har bara kollat 2 ggr på idol, men dem två är iaf mina favoriter!

"sometimes i love you, sometimes i hate you, but i always missing you"

your home is in my heart

guess who is free today ;)
woopa! Fick ledigt idag, tackade inte nej till det..behövdes!
Jobbar ju trots allt hela helgen.
nu bara ett problem, jag orkar inte ta mig någonstans, jag vill sova, jag vill shoppa/sola! - beslutångest!
Tur dagen är ung så man har lite tid att bestämma sig på !
Nu ska jag iaf dricka lite te och tänka över ett oh annat..blandade känslor till max!


Peeeeengaheey


Haha, vilket minne den första bilden har..det var kvällen jag hade en sån galen fest och vi dansade sönder min säng! Ja, ibland saknar man väl ryssby tiden, första året var faktiskt grymt kul och man har många roliga/galna minnen ifrån dem 3 åren..
Andra bilden, talar för sig själv..
Och nu ska jag sova, för är helt d.ö.d! och jag har 9 arbetsdagar kvar, vet inte riktigt vad jag tänkte med när jag tackade ja att jobba hela helgen, kanske lite väl hård start att börja med 12 dagar i rad? äsh, ingetting är för hårt för mig ;) jag älskar ju att jobba så de ska jag klara utan promblema!
Ska dock upp tidigt imorgon för att åka till fruängen för att kolla på lägenheten irl, och skriva på kontrakt oh sån dära grejs! Så verkligen nana dags för min del..
 
No money, no funny!
Peace and love / e

" när jag ser ditt namn pumpar mitt hjärtar över"

mot stan..

mot jobbet, update later!


Trixie ♥