Pain in the as

Woop woop!
Jag är trött, sov skit dåligt inatt ! Sidan jag alltid sover på har jag tatueringen på, och på den sidan kan jag drömma om att försöka ligga på. Den är så jäkla öm :p härligt att gå i mjukisar och leggins nu i 4 veckor framåt. Har man iaf en anledning till det ;) annars är det alltid jeans som gäller.
Är på väg in till mitt älskade jobb nu, känns skönt och vara tillbaka efter 4 dagar ledigt. Tillbaka med nya krafter!
Hejsvejs


but at least i can say i tried

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
heej! Fryser ihjäl snart, tatuera mig som sagt innan idag, och den har gett mig en extrem jävla frossa.
Mindre kul kanske. Men värt, för blev såå galet nöjd! Nu är min rumpa ännu mer sexigare än var den var innan, och den var rätt smaskig innan oh tänk nu, baaaaaaaaaang! den satt som en smäck. Riktigt nöjd som sagt.
Den tog 4 timmar att göra, första 3 timmarna satt jag och roade mig till linettes grimaser och skrik, hon led typ igenom hela hennes tatuering, stackaren. Men jo jag fick igen för att jag satt och små kaxade mig. För fan sista timmen ville jag nästan hellre dö än att fortsätta, gjorde så jävla ont. Tror aldrig jag haft sån smärta under hela mitt liv. Men jag klarade det! Dock skulle jag gjort en till, men den fick vänta. Hade så ont och min kropp reagerade som rätt stark på denna. Så nästa gör hon om 2 veckor ist.
Linette tatuerade två stora änglar vingar för er som undra. Dem blev också sjukt snygga.
Också glad att jag fick den för ett bra pris, haha, han som ägde stället (tror jag) han gav mig hans nr och tror till och med han gav mig lite rabatt på tatueringen. Inte helt fel, tackar man för!
Oh ja, det var rätt pinsamt och ligga där och visa upp nästintill allt man har och visa i under delen allafall. Kom och gick folk hela tiden, men till sist orkade jag nte bryr mig, gick till och med ut och rökte halvnaken, haha knäpp.

Efter vi var klara så kilade vi ner till centrum och käkade lite gott.
Och sedan blev det inom jobbet en snabbis, sen hem. Och nu stter jag här och fryser..
Valkas snart sömn också, så man orkar jobba imorgon.

Blir nog att boka en utomlandsresa nu i veckan med. Vill bort från kylan, ska bort från kylan!
Ska bara försöka få ledigt också..
Nehe , nu ska jag fixa liite här och sedan försöka få lite sömn. Seeee ya

Bild bomb och halv naket på min nya älskling! Tingeling ♥ och lite bilder från helgen.

Du är så vacker att jag blir förblindad av din insida

Nervös, nervös som in i helvete. Jag har ju tatuerat mig innan så varför bli nervös inför denna? Den må vara tre gånger så dubbel stor som min största! Men fortfarande samma känsla , bara en nål som ska kötta min hud lite.
Jag är nog mest orolig/nervös över att den inte kommer bli snygg eller bra gjord! Men det kommer säkert bli bra så jag oroa mig bara i onödan. Hoppas Linette inte är lika nervös så hon kan lugna ner mig ;) mer update sen! Puss


Och så var det måndag igen.

Kul, denna helg försvann lika fort som den kom. Men haft bästa helgen, känner mig verkligen som hemma hos mitt hjärta!
Takida var gryma live ! Vi dansade sönder ett bord, vi hittade ett okänt dans golv, jag fick med mig ngn som jag inte skulle få med mig hem. Gammal skinka är ju inte gott?
Nej mer om detta en annan kväll, för nu ska det sovas! Ska upp tidigt och åka till Solna, för jag och Linette ska tatuera oss! Kommer bli så snyggt!!
Ungefär så här har jag känt mig hela helgen dem få timmarna jag var nykter! Puss


Helg!

Fyfan så underbart!!!
Jag har avslutat mitt sista jobb pass för denna veckan, nu tar jag helg! Hem och packa nu för om
Några timmar går tåget som ska ta mig och Tess till Ljungby!
Lycklig chey oh yes!
Mer update kommer nog i helgen! Siiiya


Seni özlüyorum

Förlåt för dålig uppdatering men dagarna har bara rusat iväg och inte haft tid för bloggen! Men ser att jag har trogna läsare ;) dock ledsen att göra er besvikna med så dålig uppdatering..
Men har inte mycket mer än jobb att skriva om och det känns rätt drygt och tråkigt. Nu har jag iaf något upp bokat varje helg i 1 månad framåt. Småland, tatuering, vänner som kommer och hälsa på samt mamma. Sen håller jag tummarna på en resa i mars med Åsa! Så nu känns det riktigt bra, mycket att se framemot!
Nu ikväll har vi haft myskväll här hemma, jag Åsa och Diana ! Mycket gott och tv tittande. Min hy är katastrof nu efter allt jag tryckt i mig den senaste veckan. Måste bli skärpning med det! Men choklad och godis är ju så gott..farligt gott.
Nu blir det tagga sängen, för imorgon väntas det en stressig jobb dag och packning! Åker till Småland med Tess på fredag morgon juh :) och stannar där hos min andra hälft tills söndag.
Peace and love / e


Jag vet vem jag är när jag är hos dig


känner att jag behöver motivation och energi..

5 dagar kvar tills jag får ledigt, det suger rätt hårt om jag får lov att uttrycka mig så! (även om jag själv valt mitt schema)
Sitter just nu på tunnelbannan påväg in till stan. Ångesten över att jobba 9 timmar ikväll är hög..
Hoppas på att få stå i köket idag, då går tiden mycket fortare och det är mycket roligare att jobba! Jag har tröttnat rejält sista tiden på att stå i kassa. Kanske inte så konstigt efter att stått i kassa snart 5 år. Att få lära sig Något nytt är aldrig fel, och kök är nytt för mig och jag tycker det är riktigt kul!
Jag kommer inte få fram något vettigt i detta inlägg så vi hörs när jag har något mer intressant att berätta!


Jag hatar kyla..

Och jag är väldigt otaggad på jobb till 02 inatt igen.
Tur jag jobbar med dem bästa, iaf något positivt! Och lönen då så klart, men den ploppar ju inte in på kontot än på några veckor
Det var allt jag hade att berätta! Ha en bra kväll lediga som inte lediga !


Helg - jobb!

Idag är det fredag , borde jag tycka är skönt. Men nej, för mig blir det bara jobb! Så mindre taggad för helg..jag får snällt vänta till nästa helg innan jag får ledigt! Och då blir det Småland med Tess, så jag har iaf en väldigt rolig helg att se framemot.
Nu in till stan för jobb till 02. Hoppas kvällen går fort, vill redan hem till min säng och gosa ner mig..
Hoppas alla ni andra får en bra helg!
Peace and love / e

Håret blev helt okej. Ni ser färgen lite på bilden jag langar upp! Dock skippade jag klippningen, vill ha långt hår nu så vänta lite med att klippa av de. Måste nog hitta något bra hårtillväxt medel, mitt har blivit så tunt :( gillar jag inte! Sommaren av allt fix och löshår gjorde sitt..


Bruuuuun!

Precis solat med Diana, och nu beger vi oss not jobb till 00. Härligt!
Snart helg också, kan inte bli bättre! Då blir det partay


P.s i miss you

Kvällen slutade i lite kaos. Restaurangen på nedre började "brinna" och den blev rökfylld, så brandlarmet gick så klart. Det hela slutade med att vi där uppe också fick stänga för att alla skulle utrymma hela t centralen. Men efter ett tag kunde vi öpppna igen men då hade vi redan stängt av allt, så vi fick sluta! Helt okej att sluta tidigare, skönt om inte annat.
Har inget mer intressant att skriva om faktiskt, så jag säger godnatt!


Tjockis dag och mys

Klamsp..nu har både jag och Åsa intagit säng position för lite sömn! Och vi känner oss som två bullar!
"nej men så mycket har vi ju faktiskt inte ätit , bara chips, ostbågar, popcorn , grädde och kladdmuffins"
Ja vi försökte iaf inbilla oss själva att vi inte kränkt så mycket onyttigt! Imorgon blir det knäckebröd hela dagen ;)
Nu lite sömn innan vi tagga jobb imorgon. Men först en Snabbis till frissan för min del!
Godnatt !


Klockan har varit sex i tre timmar nu.!

Haha, bästa citat från lorena!
Men jo så känns det..denna dag går förbannat segt. Och det gör inte bättre att jag låst in mig själv i lägenheten. Går snart på väggarna här hemma. Men det är för min ekonomis skull. För åker jag in till stan slösar jag alltid upp massa pengar, och jag måste börja skärpa mig med det! Har ju ett tredje sparkonto att fylla på till ** 000:- och jag är bara kommen en bit på vägen..
Och det betyder att jag halvadera min lön varje månad och sätter in den på det kontot. Därav inte mycket kvar till övrigt som shopping osv. Sen min tattuering kommer kosta några tusen också. Så jag hamnar säkert +- denna månaden.
Jag har nu iaf bokat tid, så den 30onde ligger jag och Linette tsm på tatuerings bordet och kvider! Vi båda ska göra rätt stora, och på samma ställe! Fast hon hos en kille och jag hos en tjej! Håller tummarna på att det blir bra och värt varje öre.
Passade även på att locka mitt hår idag , tidsfördriv! Nu ska jag käka något! Mer update kommer kanske sen.


Ledig!

Intar sängen och här kommer jag stanna tills Åsa gör mig sällskap ikväll! Då blir det muffins bak och annat gott. Mums
Ska nog också ringa och boka tid för tattueringen idag, som jag inte hunnit göra ännu! Svårt val vart man ska göra den bara.. Vill göra den hos en duktig. Då den är rätt så stor, många detaljer och i färg.har blivit tipsad om en så ska ringa dit först iaf!


Sjuk.


Orkar verkligen inte blogga. Noll energi kvar.
Och jobb väntas imorgon. Ge mig styrka. Gör mig frisk.
Så ni får nöja er med lite bilder av mina 2 senaste dagar. Shopping,käkat (en massa för mycket) , solat & jobbat!

Jobb!

Att vara sjuk och jobba måste vara det bästa. Kommer bli en lång dag detta!
Uppdatera kanske mer ikväll.
En bild på sjuklingen själv och även på min tröja jag köpte igår. Enkel men snygg !


Jävla Tagentbord!

Skulle bloggat från datorn egetligen, men mina tagenter har fuckat ur totalt! Så i:et ligger här någonstans , för den drog jag väck för jag blev så irriterad! Känns som alla mina tagenter en efter en börjar strula..så för att inte slänga datorn i väggen gick jag in på min älskade iphone istället! Den sviker aldrig.
Idag har inte hänt så mycket mer än jobb och solning! Känner mig så blek så fort jag inte solar, så fick bli några minuter i värmen idag. Också väldigt skönt och avslappnade efter ett 10 timmars pass.
Och påtal om värme, jag längtar tillbaka till alanya varje dag! att ha möjligheten att sola,bada, festa och äta ute varje dag i 5 månader! Det var som att leva i ett paradis. Och jag vill tillbaka NU! Hatar denna äckliga kyla vi har här i svergie..fast dock är det inte så varmt i alanya nu heller, ca 10 plusgrader och åska hela tiden. Så dit vill man kanske inte just nu heller. Thailand hade varit gött. Men nae.. Jag vill för mycket just nu, måste ta en sak i taget för att komma någon vart!
Imorgon blir det iaf shopping och leta efter bra tattuerare!
Men först lite sömn.. Så godnatt!


orkar inte.


Kom precis hem, och imorgon börjar jag elva. Kul, ska upp om ca 6 timmar igen.
fml. sådär lite smått.
Godnatt!


19 timmar i sängen. Bra kväll igår!

Trött eller? Har nu spenderat 19 timmar i denna säng, men fyfan vad skönt det varit! Okej, bakfyllan har väl inte varit världens skönaste, men lätt värt. Hade en riktigt bra kväll igår, kanske lite för bra! Började med förkrök här med snyggingen charlotte och 3 till, sedan drog vi in till stan och gick till amnesia där vi mötte upp Åsa. Och som om vi inte shotade och drack tillräckligt hemma så körde vi på med ännu fler shotar och drinkar väl där. Blev lite för mycket av det goda där i slutet. Jag tål ju absolut inte shotar, så det hela slutade med att jag spydde ner en vakt. Faktiskt hans fel, jag stod och beabetade mig så hima fint där ute där man röker, sen kommer idioten och bara dra i mig och frågar hur jag mår. Och det blir "jo jag mår..brrrääääh" bra jobbat vakten! Och såklart blir jag utslängd. Mådde jätte bra efter så jag frågar snällt om jag får gå in igen, men haha självklart var vakten väldigt bitter på mig så det fick jag absolut inte! Men vi hade inga sura miner, så vi drog vidare till nästa nattklubb och där stannde vi tills dem stängde, sen blev det lite bk käk, svarttaxi, och mobil,nycklar,bankkort försvann spårlöst..dock kom jag hem med allt denna kväll! stolt. Var hemma runt 4 tiden och då deckade jag och Max satans så gött i sängen, och där har vi spenderat hela dagen. Varit en vända i köket då och då för lite good mat som snälla diana lagade! Och ännu ligger man kvar här.. Blev lite bilder igår, så bjuder på några.
dem här två sista bilderna minns jag inte ens att jag tagit. wtf?

Skål!

Ska snart ner till centrum och hämta upp charlotte och sedan hem hit för lite förkrök innan vi kör utgång!
Så jag säger skål vi hörs mer en annan dag! Bloggen är lite off nu, jag vet! Men mycket jobb står på schemat! Som jag sagt är detta månaden jag kommer köra nästan bara jobb som december månaden med bara tre dagar ledigt. Så hoppas ni förstår att bloggen hamnar lite åt sidan.
Peace and love / e


Yaaaye!

Äntligen hemma i min gosedos säng!
Nu taggar vi bara ett kvälls pass till sen tar jag också helg!
Planerna än så länge för min lilla helg som bara består av lör-sön , är shopping och party! Tänkte försöka ha en lite lugnare förfest här hemma denna gång ;) sist kom juh polisen och hälsade på, dock gick dem lika fort igen. så det vart inga problemas!
Nu står det verkligen sömn högst upp på listan!
Så ni som är ute och super ha en galen kväll och för er som ska sova eller sover , good natt!


Jobb!

Sitter på jobbet just nu i väntan på att börja.. Var inne i stan och kikade runt lite och hittade själv klart mina dröm vinter skor. Meen, ett stort jävla MEN min plånbok tillåter inte mig att köpa dem! :( måste verkligen hålla igen på pengarna nu! Bara för man har en drös så betyder det ju inte att man hej vilt kan slänga ut dem hur som helts. Så denna gång fick jag stå över och gå ut ifrån sko affären som en smått ledsen chey.
Nu blir det jobb!
Bjuder på en sleten bild på mig och såklart på skorna! Har jag tur är dem kvar när lönen kommer, hoppas!!


18.00

Gooodnatt!
Skriver mer en annan kväll när jag har mer energi och lust.


"Faizan det är kaos" - Nej det är ett helevete!!

Sådär lät det på jobbet idag under dagens rush som varande från 12-18. Non stop, wtf?
Jag är så otroligt glad att jag stannde hemma igår kväll och inte kom bakis till jobbet, för jag hade nog fan inte klarat av att jobba då. Knappt jag gjorde det utan att må dåligt. För det var verkligen ett helvete att jobba idag. Kaos kaos kaos.
Där fick jag för att jag trodde det skulle bli lugnt dagen efter nyår.
Så jag är helt slut och ska stiga upp klockan fyra imorgon bitti för jobb. Så godnatt!

Peace and love / e


RSS 2.0