Heejdå blogg.se!

Försökte svara i kommentarsfälet vad min nya adress är.
Men det verkar inte gå att godkänna varken mitt egna svar eller era kommentarer (dem senaste), en av anledningarna till varför jag bytte, kommentarer på blogg.se har bara krånglat för mig.
Men iaf, har ni inte tröttnat på mig så kan ni nu följa mig på www.emliiee.devote.se
Puss!

Det var ett tag sen..

kul att denna blogg sidan iallafall funkar..så sur man blir när man vill blogga och så funkar inte sidan.
Jag lever , och bloggar som sagt på en annan sida nu, där jag uppdatera så ofta jag hinner/känner för det.
Och vill ni veta den adressen får ni kommentera och fråga, så kan jag ge er länken.
För övrigt bara älskar jag mitt liv just nu, pause tack!
Måste säga att bara bry sig om sig själv, familjen och sina närmaste vänner, helt enkelt bara bryr sig om människor som ger en bra energi. Det gör en lycklig som fan!
Och att jag varit så sjukt duktig på att spara också, det är något som jag är väldigt stolt över och gör mig glad. Ska fortsätta spara så att jag kan göra eller kanske köpa något som jag verkligen vill för dem pengarna. Men tror nog dem kommer gå mesta dels till en egen lägenhet som jag kommer att köpa sen.
Sen har man ju fått sig några extra t-lappar genom att vara lite bad girl och ta mer än dubbelt betalt för (), men nu när man kollar kontot så känns det helt underbart. Känner mig inte alls taskig, rättare sagt så känner jag mig smart som gjorde så. Jag tjänade ju på det!
(..............)
Juste, Började ju på Ritazza idag och det var riktigt kul! Riktigt härliga arbets kamrater kommer jag jobba med, och äntligen får jag tillbaka mina älskade kvälls pass, som jag saknat dem. Sovmorgon i mitt ♥

Nu tänkte jag däremot sova, ska upp tidigt imorgon för att åka till min läkare och ta bort sista stygnen och sedan in till stan oh shoppa lite! Godnatt ¦)

RSS 2.0