Du och jag under täcket baby

Jag orkar inte med den här dagen längre. Jag vill ha sommar och äventyr nu. Godnatt


heyheyhey summar 2012!

hey hallo tjing!
Måste verkligen erkänna att jag är sämst på att uppdatera. Men det är helt enkelt för mycket annat som händer i mitt liv.
Vet inte om jag fick en payback för mitt positiva inlägg där, för senare på dagen vände det totalt. Kan inte ens beskriva känslan, men riktigt sjuk blev jag och fick åka hem och vara sjukskriven hela söndagen med, plus ledig idag. Nu börjar jag må bättre men dessa två dagar har varit ett helevete, mått riktigt kasst..och denna natten var den värsta, mitt huvud trodde jag seriöst skulle sprängas och min kropp den brann i helvetet.
Men nu är det bättre och imorgon blir det jobb igen!
Och nu är det bara 4 dagar till min älskade mamma kommer upp hit och stannar hela helgen, det ska bli så kul! Längtar jätte mycket :)

Min dag har varit väldigt lugn, var och storhandlade lite idag, det mesta bestod av modifast diet. Galet gott, och det bästa är att det funkar också! på 5 dagar har jag gått ner 2,8 kg. Det är såklart alltid lättast att gå ner dem första kilorna det blir kämpigare att gå ner dem där 4 sista och sedan stanna där också, men tror att allt handlar om att vänja kroppen rätt..för jag är sån mat älskare så det är sjukt. Och behöver avvänja min kropp vid det och lära mig att äta mer rätt och nyttigt och då kommer jag inte ha större problem med att stanna på den vikt jag vill.
Sen har jag inte gjort ngt speciellt, försökt nå min fina pojk hela dagen men hans telefon går det tydligen inte ringa till från miin. dont know why? så först nu fick jag tag på han då han ringde mg på viber från en väns telefon.  Blir verkligen så glad av att få höra hans röst och prata med han. Och ännu mer glad av hans fina morgon och godnatt sms som jag nu brukar få. Det gör mina dagar. Mitt hjärta slår för dig.

Och nu sitter jag här bara inväntar att bb ska börja , med en skål räkor och aioli framför mig! det är söndag, och det får bli snackset för ikväll. Hoppas alla haft en bra helg. PUSS

Hard work baby

Godmorgon! Sitter nu på 875 bussen på väg in till jobbet. Vart några månader sen jag åkte den.. Men igår var jag nämligen hemma hos min bästa moster, hennes man och Vanessa och åt god middag, kollade på bb och pratade igenom min operation. Det känns så skönt att ha dem när det kommer till sånt här. För dem är verkligen dem 2 jag ser upp till mest (förutom min mamma då) och lyssnar på. Så att ha deras hjälp och stöd genom detta känns riktigt bra. Eller stöd och stöd, dem är faktiskt inte för min operation men dem finns där endå och stöttar och ger råd. Och det är det som räknas för mig. För alla har olika åsikter om allt. Det är svårt och förklara, men deras hjälp betyder så otroligt mycket !
Nu däremot är det jobb som gäller fram till 20 och då ska jag direkt hem och smått självdö i min säng. Så äckligt trött på jobb efter att kört lönings veckan/helg mellan pass.
Men annars går allt riktigt bra nu! Jag har lyckats sluta röka ( det var måste för att få göra operationen )
Och jag håller min diet om att gå ner i vikt, kör på pulver och måltidsersättning men med riktig frukost. Och det går neråt :) snart ska jag börjar motivera också så hoppas på resultat till sommaren..
Och på tal om sommaren så taggas det rejält, det enda vi tjejer prata om är sommaren haha!
Och jobb oh ekonomin går bra. Så jag är stolt och lycklig! Allt går bra nu och är precis som det ska vara :)


The past is gone

Jag har hur mycket som helts som jag vill blogga om. Som jag vill dela med mig av till er. Men tyvär måste jag sova nu illa kvickt för att orka jobba imorgon och sedan åka till min underbara moster på kvällen för middag och girltalk! Så en annan kväll får jag updatera om allt.. Godnatt!

P.s "jag är så jävla lycklig att jag snart skiter på mig"


Fettis dagen.

Hade totalt missat att det varit fettis dagen idag.. Men kanske lika bra det.
Har faktiskt tryggt i mig min första semla för i år. Och det är Martins förtjänst, bara för han var så gullig och kom förbi när han slutat idag och gav mig två semlor. så efter jobbet blev det en snabb fika med Åsa! Och nu ligger jag här helt slutkörd. Skulle varit ledig imorgon men det blir jobb ist. Och det innebär att jag jobbar hela veckan mån-sön , så jag behöver verkligen sömn och energi så dags att slutna ögonen för min del. Godnatt !


godnatt söndag!

då vart helgen över igen, den försvann lika snabbt som den kom. Men det gör inget för haft en galet bra helg. Blev en minst sagt galen och flippad utgång igår med tjejerna. Och denna kväll har jag spenderat med min fina vän åsa framför tv:n. Big brother började ju idag. Inget jag kommer följa sådär direkt, jag är ju ingen tv människa. Men jag diggar faktiskt Hanna, hon är en korkad blondin men hon är endå skön på ett sätt, diggar henne! Hon kommer vara rolig att följa..annars var det väl ingen direkt så att hurra för, hon som gick in och ska föda snart, hon undrar man ju lite vad hon tänkte med eller om hon ens tänk? väldigt idiotiskt, om jag får tycka till..stackars unge.. Jaja, nu har vi iaf precis deckat till sängs.. Så blir mer och en bättre update imorgon eller senare i veckan! Puss

Vad gör vi?

Nu kör vi!
Lets rock this night. Utgång med Linette ikväll och det ska minst sagt bli galet, två galna singel tjejer. Ja det kan väl inte mer än annat sluta i kaos? Nej men vi satsa på en kul kväll med massa dricka o h dans!
Hörs mer imorgon. Ha en bra kväll!
P.s saknar mitt hjärta på andra sidan <3


When it's not go right go left

Äntligen!
Nu är det helg för mig också, fan vad bra det känns! Jag klarade mig igenom dagen hyfsat bra med tanke på mitt illamående och migrän. Har jobbat in en extra dag denna vecka, med alla mina övertids timmar. Det känns också underbart, slipper jag oroa mig över det. Dock börjar min kropp säga ifrån igen att jag jobbar för mycket, men orkar inte bryr mig. Ska juh vara sjukskriven i 10 dagar i slutet av mars efter operationen så har några dagar att jobba igen. Livet är hårt ibland!
Nu sitter jag här i min ensamhet och fundera igen. Jag vill bara skriva av mig om allt och inget, men nej. Detta är min blog, och Eftersom jag inte vet Vilka som faktiskt läser min blogg så väljer jag att inte skriva om en del känslor och andra grejer som händer i mitt liv.
En del av mitt privat liv får ni självklart vara med och läsa om, men inte allt ;)
Nu ska det iaf gosas med täcket och kudden. Godnatt !


Helgen!

Bjuder på några bilder från helgen medans jag taggar ett 12 timmars pass på mitt underbara jobb!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1369591/images/2012/pic_189511853.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1369591/images/2012/pic_189511853.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1369591/images/2012/pic_189511873.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1369591/images/2012/pic_189511874.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1369591/images/2012/pic_189511875.jpg" class="image">


Alla hjärtans dag.

Totalt meningslös och överskattad dag.
Man ska väl alltid visa nära och kära att dem är speciella och älskade?
Min åsikt. Orkar inte utveckla mer, för nu ska jag hem och SOVA! Sjukt trött..

Lite rolig reklam, som jag fick mig ett gott skratt för..


Grym helg

Har precis lagt mig för ögon locken börjar bli tunga nu.
Så tänkte bara slänga upp ett snabbt och kort inlägg att jag haft en super helg med tjejerna! Igår blev det maxad utgång och idag har vi försökt lösa alla mysterium från igår och bara gottat oss. Nu ligger vi alla helt slutkörda här och det väntas sömn.. Så godnatt !


I gonna make you feel 'wow'

Im back on track!
Jag är frisk och lycklig till maximalt!
Så nu är jag även på bättre blogg humör. Lusten försvann helt när jag var sjuk och jobbade, allt kändes jobbigt då.
På väldigt bra humör idag, beror nog en del på att det är fredag. Det innebär att det bara är 10 timmars jobb sedan helg! Och ikväll kommer Jessica hit för att storma helgen med partay och det kommer bli galet bra. Hon är så saknad!
Sen känns det som jag verkligen betar av mina mål efter mål nu, det känns bra. Nu är det inte längre bara snack utan det blir av. Listan är lång men den blir kortare och det är mot resultat. Mer om detta i ett annat inlägg.
Nu är jag på väg in mot jobbet där jag kommer befinna mig till 02. Känns underbart det med för jobbar med underbara människor, som alltid!
Hoppas ni alla får en bra dag för det ska iaf jag ha! Puss


You are my dream, but one day I hope you I'll be my reality

Kan inte somna...sååå drygt!


Det går bra nu


Minus grader.

Orkar inte att kylan kommer såhär sent! Men varför klaga, det hjälper inte precis. Men man blir ju frustrerad. Nu vill man få vår känslor och kunna börja klä sig lite tunnare, att kunna gå ut i skinn jacka är efter längtat.. Så trött på att klumpsa runt i en stor fet vinter jacka.
Och ännu mer trött på att gå runt i leggins/mjukisar (redan) och det måste jag göra i 3 veckor till. Kul.
Nu blev det väldigt negativt här känner jag. Men förutom kylan så är allt bra. Allt rullar på om man säger så.
Och just nu sitter jag på tunnelbannan som ska ta mig in till mitt jobb. 2 dagar avklarade 2 kvar!
Nu blir det dricka lite te innan jobb. Ha en bra dag ! Puss

(såhär ser jag i stort sett ut varje dag nu, tråkigt och trist..men vill man vara fin får man...)


Trött på kylan & snön...

Rubriken stämmer bra. Vill ha bort vintern nu om inte annat så vill jag bort härifrån, till något varmare.
Helt slut efter kvällens pass så lite sömn nu sitter helt rätt!
Bara 2 arbetsdagar kvar innan jag är ledig igen, känns u n d e r b a r t !
Men blir en lugn helg, allt mår inte som det ska i min kropp så blir nog bäst så. godnatt :)


En dröm En verklighet

Inatt hoppas jag på bättre sömn än igår. Så godnatt gott folk !


RSS 2.0