Happy new year!

Då är det ett nytt år om 2,5 timme..! Känns väl siosådär, nej men det känns härligt!
Bara hoppas att livet fortsätter i samma riktning som året 2010 slutade.
Denna kväll firas väldigt olikt alla andra nyår, jag är hemma i stockholm hos min mosters mans mamma!
Men det är riktigt trevligt det med, good mat oh trevligt folk! Helt okej efter en hård jobb dag! Så satans kul hade vi på jobbet idag, skrattade igenom nästan hela dagen..bara några timmar där det i stort sett var kaos. Men det löste sig det också!
Har även fått iväg ett samtal till min älskade älskling, så det känns underbart! Ska snart ringa han igen, för han vatt tyungen och lägga på för att prata med någon annan oh det var viktigt.
Så  just nu sitter jag bara här oh glor..och underhålls av bra sällskap!

Önskar er alla ett gott nytt 2011!

älskling

I have just talking with my greatest boy in phone, and damn bby. You make me so happy! How do you do that ? ;) and now ofc i cant sleep cause im so happy and just smile the whole time, here for my self. hehe.
I really wish that i could be with you now, hold you and kiss you again. Wake up at your side on you brest and feel your heart pumping..
But we are strong, and we will make this together! Im sure on that. Cause this is not fake, this is real love.
I think i most try to sleep now, so im not tired on my work tomorrow !
Good night!

Loooove u

varje sekund har betydelse


Det där ser väldigt mysigt ut. Tänk att ligga i en sån en vacker sommardag i en trädgård och bara njuta..
Ge mig sommar!

Denna dag har gått väldigt fort för att inte ha gjort någon alls. Bara sovit och glott film.
Och så kommer antagligen dagen fortsätta..
Vatt lite hungrig innan, så jag kollade igenom frysen..och där ligger ett räkpaket! Och jag bara tittar på det och stänger igen locket åh blir inte ens sugen på räkor! Det var inte illa, jag tror till och med jag blivit av med räkberoendet!
Har också fått en bonus check på 500kr som jag kan använda till min flygbiljett, så är lite happy över det! ;D
Och på tal om flygbiljett, drömde inatt att jag var i turkiet hos min fina zafer. Blev hemskt besviken när jag vaknade och förstod att det bara var en dröm.

´det finns alltid en väg tillbaka
det gäller bara och hitta den

on my way to something better


Fräsig bild... på mig och mattis! Gamla tider, som också var härliga
wohouuuuo.... Smärta i fötterna? - jo tack! Det känns att man lever..men det pressen & stressen man har på jobbet så får verkligen hela kroppen och hjärnan jobba dubbelt upp
Ska bli rätt så skönt med en ledig dag imorgon, även om jag mer än gärna jobbat imorgon med, men min kropp ber om ledighet, haha!
Så denna kväll ska jag spendera framför denna skärm, snacka lite med äskling & annat gott folk och avsluta den med en film, gottis & te :)
Morgondagen ska jag sova ut ordendligt, sedan in till stan en runda och fixa lite små grejs till mitt fotoalbum, så att jag kan börja klistra oh ha mig !

skriver mer imorgon

lycka är så mycket värt


Tjosan!
Kom precis hem från jobbet mitt, blev ett litet längre pass idag eftersom jag fick välja själv hur länge jag ville jobba ( fast till sist fick dem be mig gå hem haha ) så timmarna passerade förbi som sekunder! Känns så underbart att man trivs så bra, trivs som fisken i vattnet som sagt!
Imorgon börjar jag tolv så det blir lite sovmorgon för min del! Och hela nästa vecka fick jag passet mellan 11-20, så jag är mer än nöjd! Och jobbar även nyårafton, som jag fick bestämma om jag ville jobba & självklart ville jag det!
Så nu ska jag snart slänga mig i sängen och dricka lite turkiskt te och slå en pling till min fina! Efter det tänkte jag faktiskt starta en film.. :)

Jag har det hilma bra jag! Nästan så jag är avensjuk på mitt egna liv.. ;)

Narnia 3D



Har precis kommit hem från stan med Camilla, Jane, Nessie och ett gäng till, vi har kollat på Narnia 3D på bio. Riktigt bra film, har dock inte sett ettan men den var bra endå!
Var som sagt också på min första jobb dag idag på mitt nya jobb, galet kul!
Jag trivs riktigt bra, och sjukt härliga människor har man träffat! Och då har jag bara träffat en 3dje del av alla som jobbar där..så det känns väldigt bra! Och min chef är toppen, jätte trevlig.
Så denna dag har verkligen bara rusat iväg!
Nu ska jag bara prata klart med min fina, sedan sova!


´ Jag kommer aldrig sluta kämpa för det jag tror på.

Om blickar kunde döda

(raderat..)
Ny dag imorgon, nya möjligheter!
Idag har varit en toppen dag. Började med att trixa oh fixa här hemma, så nu är mina kläder i en gaderob!
Och vid 3 tiden åkte jag Jane & camilla in mot media market, och där mötte vi upp janes mamma & pappa! :)
Och väl på media market tog jag mig friheten och köpte en ny dator..så nu har jag suttit vid den hela kvällen och fixat med bilder oh allt..

Och nu kallar snart sängen. Ska bara prata klart med älskling :)
För imorgon klockan 9 så är det jobb som gäller!


Gaaaaah, så lycklig lycklig lycklig

Jag har aldrig varit mer säker på vad jag vill!
Och detta liv är det liv jag alltid drömt om. Jag hade inte bytt bort mitt liv för 100000 miljoner, aldrig!
Pengar är inget värt jämfört med lycka..

Haft en helt underbar julafton, även fast den har känts ensam utan Linn & Zafer, men en riktigt trevlig jul med familj oh släkt! Med många klappar! :)
Fick en plattång (Pro Paris Pro230) verkar vara väldigt bra iaf, med turbo oh allt var det var. Sen lite smågrej, godis, sockar, present kort, underkläder, smycken och 7000 kr. Så jag är mer än nööjd !! :)
Och fick avsluta min kväll med att prata med älskling! Så jag kan inte mer än annant gå att lägga mig med ett leende på läpparna och njuta av mitt liv!

Hoppas alla haft en lika toppen dag som mig! Och fått många fina klappar :)
Nu kallar sängen, så good natt.

Måste också tillägga, att jag har verkligen världens bästa familj! Kan aldrig tacka er tillräckligt med ord för allt ni gjort för mig, för att ni ställt upp för mig! Speciellt min moster Camilla - du är mer än bäst!
Och min underbara vän Linn, dig finns det inte ens tillräckligt med många eller bra ord för att förklara hur mycket jag älskar dig!

God Jul!

Då var det jul afton..men måste säga att de inte käns som julafton alls. Känns som en helt vanlig vinterdag..men ha nog stor del med att göra att vi inte ätit julmiddagen ännu! som vi ska äta om 30 min :)
Och så saknas två stora delar av mig, jag behövder dem två för att kännas hel - min fina pojkvän och världens bästa vän!
Fått ha sms kontakt med dem båda idag så det känns en steg bättre, så nu ska jag göra det bästa av denna underbara dag!

:)


Det kunde lika gärna varit en dröm


Mitt liv kunde lika gärna varit en dröm, jag hade inte märkt någon skillnad.
För jag är så lycklig lycklig lyckliig!
Denna dag har varit super bra, och ännu är den inte slut.
Busan i snön med min vovve, träffad bästa vän i några timmar som dock kändes som 2 minuter :( och även fixat dem sista julklapparna. Och nu blir det te och mys framför tv:n med familjen!
Och imorgon är det julafton. Vilket innebär att först firar vi jul här och sedan hos farmor. Så blir en lång kväll..
Blir nog iallafall inget festande för mig den 25, känner inte suget alls. Så istället ska jag och Linn planera ihop något kul. Mycket bättre. Underbara människa

Hoppas alla har en lika lugn och mysig kväll som jag! :)


you are the one for me

A text for the best boyfriend in the whole world - Zafer Akbas!



I will never have enough word to explain how i feel for you,
I will never forget how our first kiss was - magic
I have never don so much for a guy, and do you know why?
Cause noone is so
special like you, noone can make me so happy like you can
When i'm with you my whole world is
spin round and never stop
No words can explain how i feel in your vicinity, i just want to smile the whole time
..and when i'm not with you it is like the time stop. Like i dont come somewhere..
1 minuts feels like 24 hours. Your are in my mind the whole time. I never stop thinking at you, never.
I hate to sleep alone in the night now, i want so much to sleep at your side again, to wake up with you.
You are my everything, and without you i'm nothing.
"you are my baby do you know that" Yes baby i know that. And you will allways be my best babe. Noone will go befoe you..noone..
And i can't wait until im in your arms again..i long so much!

Zafer Akbas - you are in my heart now and forever!
14.08.2010

Om du väntar för länge kan det sluta med att du väntar på inget.


Heey !
Måste först börja med, FYFAN VAD KALLT det är ute, shit!  köpte lite godis eftersom jag inte ätit svenskt godis på ett tag, och det frös till IS på mindre än 2 min! Brr..Fast  att det är kallt vet ju alla redan..bara jag som är lite efter i denna vintertid, men tackar för välkomnandet svergie gav mig - kyla & snö! (y)
Denna dag har varit lite sådär små hektiskt, började med att gå upp i lugn oh ro, dricka mitt turkiska te som jag älskar..duscha osv. Sedan vatt det ner mot bussen och åka in till T-centralen för att träffa min nya chef. Bara för att säga hej och prata igenom det viktigaste lite snabbt. Så böjar redan på måndag!  (40 timmar/vecka + extra pass/timmar som kommer att komma titt som tätt)
Är verkligen jätte glad, kunde inte gått mer smidigare eller snabbare. .och då har jag endå redan tackat nej till ett jobb!
Så ni som tyckte jag vara osmart som sa upp mig från mitt andra jobb (innan jag åkte) utan att ha ett annat jobb på G, ta er någonstans whah! :) Jag ska leva livet nu, inte om 20 år, och ska jag jobba så ska jag åtminste trivas och vilja gå till mitt jobb!
Efter det snabba mötet var jag så glad så jag bestämde mig för att göra dagen ännu bättre med en shopping tur i stan,  men insåg rätt snabbt att det var för kallt & för mycket folk för att shoppa, så jag åkte hem istället, och konstig nog hittade jag hem utan problem! Lite stolt faktiskt =P jag är ju endå i stockholm och virra runt..och jag har inga problem med att gå vilsa växjö tex.
Nu ska jag snart packa ihop lite grejer, för inatt bär det av till småland för att stanna tills söndag! Fira jul med familjen och täffa bästa vän!!! Som jag läängtar!
För första gången på länge så längtar jag faktiskt ner till småland, och ska njuta av varje sekund där! Slått slit i skallen på mig? ja man kan undra. Men hade det inte varit för jag varit iväg så länge och vetat att jag ska åka därifrån lika fort igen, så hade jag nog inte längtat lika mycket..inte ner till markaryd iaf, bara till bästa vän.
Förstår inte hur jag ska överleva detta liv utan dig. Vi måste vara starka, och hålla ihop fast avståndet emellan oss. Jag älskar dig så stark! Glöm aldrig det! Och sommaren 2011 kommer bli grym tillsammans med dig!

Jag är så otroligt lyckligt lottad för jag har verkligen personer i mitt liv som är så bra att ord inte räcker till!
Mamma - Mormor - farmor - Min moster camilla&Jane - min bästa vän, Linn - Min pojkvän Zafer !
Ingen kommer att komma upp i era nivåer, love you

Vackert men kallt!



Ja fint är det, så länge man är inomhus
Sitter just nu och dricker turkiskt te & smsar med min fina, guu vad jag saknar honom!
Och efter jag drukit upp mitt te och käkat frukost så ska jag slänga iväg ett samtal..som gör mig lite nervös!
Men det kommer säkert gå jätte bra, om jag bara kan prata t y d l i g t, som jag alltid har haft svårt med men ännu svårare nu när jag pratat engelska i 2 månader i rad. Snubblar på orden och pratar svenska men bryter i engelska ord, inte helt okej! =P
Ska också försöka äta tacos idag, för det är jag duktigt sugen på!

Vi hörs kanske lite senare, med uppdatering om vad som hänt & vad som kommer ske!
Puss på vinterkylan!

Skrattar åt gamla tider



Som rubiken säger..skulle skriva om min dag, så ville jag ha en bild så letade efter bara en bild..men slutade i att jag hittade massa gamla bilder från allt möjligt..verkligen synd att jag inte "vågar" lägga ut alla, men ush..för pinsamt! Min klädstil NOWAY, hemskt! Men bjuder iaf på några bilder!
(från år 2004-2006)
Min dag började med en härlig sovmorgon, sedan ett morgon snack med min fina!
Vid ett tiden tog jag bussen in mot sickla köp kvaterer..dock så fastade bussen i en uppför backe så var inte framme försen halv fyra. Men jag hittade mig en hel del för att bar gå där 1,5 timme. Blev lite nya kläder och ett fotoalbum & tillbehör till det. Så nu ska bara bilderna printas ut också, sen så ska jag börja göra mitt minnes album :) Väldigt besviken på mig själv att jag tappade bort mina bilder på flygplatsen, menmen! Sånt är livet.
Vid 5 tiden mötte jag upp camilla och en tjej kompis till henne, så åkte vi in mot stan och gick och åt på en mysig resturang..och det kom även 2 tjejer till! Jätte trevligt!
Efter några timmar spenderandes på resturangen så tog vi buss/tåg in till camillas jobb, och där ifrån körde jag hem oss! Gick galant! För att inte ha kört på 2 månader, i detta väder och dessutom i stockholm.
Så nu sitter jag här och dryga bort tiden!

Gläjder mig själv också över att det kom in 2*9** kr på mitt konto idag! Man kan aldrig få för mycket av pengar eller lycka! Just love my life sometimes
God natt!

4 dagar kvar - julafton

Dagar rullar förbi och snart så är julafton här, underbart!
Men julafton är verkligen inte desamma som när man var liten, man längtade flera veckor innan efter julafton, önskelistan var så lång, man kunde inte sova dagen innan för man var så förvantasfull. Nu längtar man inte lika mycket längre, man är inte lika upphetsad över att öppna julklapparna..man helt enkelt växer ifrån känslan & julafton! För mig är julafton endast en mysig tid och en trevlig kväll då jag umgås med min familj och får träffa alla!
Idag blev det lite shopping här i stockholm eftersom jag hade lite julklappar att fixa & så har jag också insett att mina kläder och skor är inte anpassade efter detta väder. Så jag köpte ett par nya skor & en ny tröja idag! Mer ska inhandlas i veckan! Känner att jag behöver lite nya kläder i min gaderob!
Denna kväll kommer nog bara bestå av sitta här framför oh dricka turkisk te med sällskap av camilla som är lika inne i datorn som jag..och vanessa som sitter och plugga! - duktig tjej det!
Senare ska jag också ringa min saknade älskling..han åker till merci idag, vilket betyder en buss tur för honom på 5 timmar..så tänkte underhålla han! :)

XXX

det finns alltid flera vägar att gå till dit du vill, men bara en kan du välja.

..att sova är rätt så omöjligt ja!
Att försöka sova ensam nu efter att ha sovit med någon i 2 månader varje natt - ensamt!
Jag verkligen hatar det. Hade gärna varit på båda ställerna samtidigt.
Men ska inte vara för negativ. Livet i stockholm dessa månader kommer nog inte bli så dåligt det heller.
Det var juh trots allt en dröm att flytta hit, innan turkiet dök upp i min hjärna.

Ska försöka sova nu, det behövs..eftersom jag inte sov något inatt!

So good night!

ez ji te hezdikim

å ä ö !
Yes, jag befinner mig just nu i svergie! Underbart
okej, ordet underbart är kanske lite fel med tanke på att jag lipade som en 5åring som tappat sin klubba och inte får tillbaka den..hela första flyg turen..,och som plus i kanten tappade jag mina kort (på mig & zafer ) någonstans på flygplasten! Så typsikt mig...och endå sa zafer till mig att lägga dem i min väska för att jag inte ska tappa dem, men envis som jag är så lyssnar jag inte! Sa ja som man säger - Skyll dig själv!
Höll även också på att missa mitt flyg från ankara, där snackar vi panik! Dock vet jag inte om jag blivit så ledsen om jag missat flyget ;) hade nog inte tackat nej till att stanna lite till, även om jag sett framemot att åka hem.
Och på tal om "Hem" vet inte riktigt vad jag ska kalla hem? Känns som jag har ett hem här och ett hem i turkiet. Och ja så får det nog bli, jag har två hem helt enkelt (y)
Sitter just nu och tittar på när vanessa & Camilla jul pyntar julgranen, så julstämning får man verkligen! Riktigt mysigt.
Dagarna fram till jul kommer jag spendera i stockholm, blir lite julklapps handling m.m
Åker hem till småland på julafton och fira julen som vanligt.
Sedan så återstå det och se om jag bor i småland eller stockholm fram till mars/april. Men lutar nog mest åt stockholm.
Nu ska jag ringa min fina och prata med han en stund..saknar han redan så otroligt mycket. hur ska jag klara mig 3-4 månader utan han? En bra fråga.
You are the best part of me



& resterande bilder från turkiet kommer jag ladda upp om någon dag.


2 dagar kvar.

Aterligen sa sitter vı och latar oss har pa detta internetcafet. Men faktıskt sa var det menıngen att ga ut och ta sıg en shopping runda ıdag, men nar vı gatt en bıt sa inser vı att vadret ınte komma vara fınt sa lange tıll..sa vı drar oss hıt ıst.Och mycket rıktıgt efter 10 mın borjade det regna ute.. (y) Trott blır man pa detta vadret!
Sa ja ıdag blır det val annu en slappe dag..med god mat & fılm! Ska ocksa packa det sısta ıkvall..men ska somsagt lamna kvar en hel del grejer har..sa jag slıpper asa tıllbaka 45 kilo tıll svergıe ıgen, sedan ta med det hıt ıgen! Storsta anlednıng tıll det ar val for att jag vıll kunna ta med mıg mer grejer nar jag aker hıt nasta gang..

Nu tankte jag ocksa blı en spelnord som mın pojk & testa pa att spela lıte.. ıngen rısk att blı beroende nu nar jag bara har 2 dagar kvar.



Jag saknar att vara brun!
- undrar hur brun jag kommer bli nasta sommar? neger?
Ska bli spannande! ;)
(och nej nı som tror jag ar brun NU har helt fel, har ınte solat pa antal veckor har..och nu vısar sıg ıngen sol pa langa vagar har..)

' I guees i had wrong


No one..

Just nu ar jag sa javla otrolıgt arg, forbannad!!
Att folk ens lagger energı pa att forsoka forklara hur MİN pojkvan ar!?!?!
For ingen (i svergie) har en blekaste aning om hur han ar som person, INGEN!
İnte ens jag vet 100% hur han funkar, hur han ar ı personlıghet. Men jag vet en hel jadra del mer an vad nı vet!
Och jag kan yttra mıg, men fan ınte nı! Inte nar det ar saker som att han ar forlovad meed en annan tjej, han kommer glomma mıg sa fort jag aker tıll svergıe, han ar playboy, bara ha mıg for att, m.m! At helvete med erat skıtsnack, har nı nagonsın hort talas om FORANDRİNG !? Om ınte, las om det!
Jag vet sa mycket val om hur han var ınnan han traffade mıg, det ar ıngen nyhet. Men vafan..hur tror nı jag varıt ınnan!? tror nı jag alltıd varıt en oskuldfull angel!? So fuck heller..om arlıgheten ska fram sa har jag fan ınte varıt sa mycket battre an han. Sa varfor ı helvete dommer nı honom !? Dom mıg da ocksa!
Och att jag ens kallat er vanner..forstar jag ınte! For vanner ar da nı fan ınte nar nı forsoker overtala mıg att den jag tycker om sa sjukt mycket kommer att ha sex andra tjejer nar jag ar ı svergıe.
Och fıne, om han nu gor det, vafan bryr nı er for!? for det ar ınte sa att nı bryr er om att jag blır sarad..eller bryr er om honom. So ı just dont get it!
Jag skulle kunna sitta har och saga hur manga anlednıngar som helts varfor jag tror pa varan karlek, varfor jag litar pa honom, varfor jag stannar kvar hos han, varfor jag blır sa arg pa er..eller nej er ar fel att saga, men DIG ar nog mer ratt..men jag tanker ınte gora det, fınns ıngen anlednıng. For jag vet vad jag tror pa, vad jag kommer att valja!
Jag kommer aldrig att lamna Zafer Akbaş for att nagon ber mig om det, aldrig.
Dagen han sviker mıg, da kanske tanken kan komma upp, men aldrıg innan det!

Nu ska jag ga hem med mın fina & laga mat, och forsoka lugna ner mıg..
ha alla en super bra dag!

Ps. 3 mander idag ♥
fan vılken underbar dag


If i say i love you, would you say i love you back?

Sang texter ger verklıgen ınspartıon (stavnıng!?) ..mjo!
Sitter just nu och lyssnar tıll regnet som faller som sten pa taket!
Hade ju ınte skadat med lıte regn frıtt sa man kan gora nagot pa dagarna..och ınte bara vara ınne hela tıden.
Fast ıdag var det ıaf hyffsat fınt vader ute sa jag & zafer gıck tıll centrum och kopte en troja tıll mıg, bytade pappas julklapp oh fıxade lıte annat sma fıx.
Och jag klagar pa kylan har..(15 grader) hur fan ska jag klara av kylan ı svergıe? Brrr!
Langtar bara mer oh mer tıll sommaren nu!

Imorgon sa har jag fyra dagar kvar har, tanken att stanna 1 manad till har faktıskt slagıt mıg. Men jag avstar fran det, vıll hem oh traffa alla nu. & jobba. Langtar efter att fa jobba verklıgen! Smatrottat pa 'lyks lıvet' lite =P hur man nu kan trottna pa det..
Fınns bara en oh annan nackdel med att aka hem, kommer sakna mın alsklıng sjukt sjukt mycket! Kommer sakna allt har..och kommer aven sakna att prata engelska! Och all turkıskt mat, godıs osv.. men bara att tanka framat jag kan ju aka tıllbaka nar jag vıll!



Detta tagenbord suger, sa bloggar mer en annan dag. Forhoppningsvıs nasta gang jag bloggar sa ar jag ı svergıe. (y)
 Have a nıce day!
 Puss&Kram ♥

the best part of me is you


Askım ♥

Denna dag har inte bestatt av mycket, hallt oss inomhus hela dagen oh glott film.
Andlednıng? - jo for det askar och regnar nagot extremt mycket har..har det gjort enda sen ıgar kvall!
Och askan borjade 7 ımorse ıgen och det askar fortfarande..toppen va?
Och aska har ar ınte ınarheten av svensk aska, det dundra och ha sıg sa att hela huset vıbbrerar och det blixtrar var 3dje sekund..Mysıgt va? Joda..

12 dagar kvar. :)

Ar ocksa skablıgt forbannad, kopte julklappar ıgar som sagt. Och nar jag kommer hem sa marker jag att julklappen jag kopt tıll mın pappa ınte fungera..sa skulle ga dıt och forsoka byta ıdag eller fa pengarna tıllbaka, men sjalvklart ar vadret sa har! Och jag hıttar ınte dıt sjalv, och krıstın aker tıll mercı ınatt! Toppen verklıgen.
Sa nu maste jag kopa en ny..great! Men forst ska jag nog ge mıg pa ett forsok att hıtta stallet ıgen..men kommer nog mısslyckas, men ıaf vart ett forsok!

Yeye slutsnackat om mın trakıga dag.

Svergie.

Heey!

Forlat for min dalıga uppdaterıng.Lovar att snart blır det battre.
Men just nu finns ınte tıden tıll, plus att detta tagentbord ınte ar sa latt att blogga pa.
Dagen ıgar var ıaf helt okej, mer an okej faktıskt. Borjade med morgon mys som alltıd framfor tv, mıtten av dagen gick jag & zafer ın tıll centrum och ner tıll hamnen for att sitta pa hans favorit cafe och drıcka te. Efter nagon tımme dar motte vı upp Krıstın & ıfran for att ga hem tıll dem och gora barbıe gue (grılla kycklıng) och efter det avslutade vı kvallen hemma hos oss med en fılm.
Sa ja men kan saga att dagarna passera med sin fart forbı..och lyckan den svavar ı hogsta grad! (y)
Dagarna blır dock mindre oh mindre handelserıka da nastın tıll allt ar stangt har..(vıntertıd)
Men annu sa ar vadret rıktıgt fınt,solen steker pa rıktıgt gott pa dagen..pa kvallen ar det kallt (15grader)
och ang. lagenheten sokandet, vı hittade jatte manga bra..tıll rıktıgt bra prıser ocksa. Men efter manga om&men, aven lıte klokt tankade sa bestamde vı oss for att ınte hyra lagenhet nu over vıntern..utan leta lagenhet ı aprıl ıst nar zafer borjar jobbar och jag kommer tıllbaka hıt.
Ska som sagt hem over julafton och stannar nagra manader ı svergıe. :)
Kommer forhoppnıngsvıs bo ı stockholm den tiden, oh jobba!
Sa tva veckor kvar har..underbart! Langtar sa otrolıgt mycket efter mın basta van & mın familj. Svensk mat oh godıs ar val ocksa efterlangtat antar jag. ;)
Aven om jag vill hem sa vill jag ınte..kommer naturligtvis bli jobbıgt att lamna turkiet, mitt liv har eftersom jag trivs sa bra..och for att inte glomma, att lamna mın alsklıng ı nagra mander..det kommer blı kampıgt! Saknaden vill jag ınte ens tanka pa..men tıden kommer bara att rınna ıvag sa det kommer ga galant tror jag! Sen har vı ju hela 7 mander tsm i turkiet, egen lagenhet oh allt..
Kommer bli en awesome sommar nasta ar! Och det basta av allt ar att jag kommer ha mına nara & kara har vıssa delar av sommaren, kan juh ınte blı battre!

Nehe nu ska jag dra mıg hemat med mın fına och laga mat!
Ha det super!




RSS 2.0